Nefes Nefese 22 Ağustos Çarşamba Var mı Yok mu? 4. Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 18 Ağustos 2018 : 11:00
0

Kısa sürede büyük beğeni toplayan [kirmizitext]Nefes Nefese[/kirmizitext] yeni bölümü 22 Ağustosta yayınlanacak mı? Bayram nedeni ile Star Tv yayın akışı nasıl gerçekleşecek? Nefes Nefese var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor?

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un yer aldığı Nefes Nefese dizisi Star Tv ekranlarında yaz sezonu boyunca izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Kurban Bayramı nedeni ile 22 Ağustos’a denk gelen 4. bölümü olacak mı?

Star Tv bayram yayın akışını belirledi. Kanal bayram süresi boyunca 2018 yaz sezonunda en çok izlenen dizi Erkenci Kuş’un tekrar bölümlerini ekranlara getirecek. Bu anlamda bayram haftasında yani 20 Ağustos Pazartesi günü ile 26 Ağustos Pazar günü aralığında Erkenci Kuş’un tekrar bölümleri ekranlara gelecek.

[kirmizitext]Nefes Nefese Final mi Yapacak? Yeni Sezonda Devam Edecek mi? <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Suriye’de olduğunu düşündüğü annesini aramak için yola çıkan Rüya ile uzun aradan sonra evine, Antakya’ya, gelen Yusuf’un aşklarını ve zorluklarını anlatan Nefes Nefese dizisi bayram nedeni ile 22 Ağustos Çarşamba günü ekranlarda olmayacak? Yeni bölüm bayram sonrasına denk gelen 29 Ağustos Çarşamba günü ekranlara gelecek.