Nefes Nefese Çalan Baba Şarkısı Ve Sözleri Sezen Aksu’dan Özel Beste


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 09:21
2

Aylardır beklenen Nefes Nefese dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu. Tanıtım fragmanı günlerdir izleyicinin karşısında olan Nefes Nefese 1 Ağustos Çarşamba ekranlara gelecek. Nefes nefese dizisinde çalan şarkılar ise bir nevi izleyicinin kulağının pasını açtı.

Bunlardan ilki ise Sezen Aksu’dan sırf Nefes Nefese için bestelenen BABA şarkısı oldu. Sezen Aksu’nun bestelediği ve söylediği Baba şarkısı yayına çıkar çıkmaz izlenme oranlarını arttırdı. Nefes Nefese 1. Bölümde Çalan Şarkılar ve sözleri sitemizde.

Zaten Sezen Aksu’nun nefis sesi ve yorumuna Nefes Nefese’nin senaryosu da eklenince izleyici keyifli dakikalar yaşadı. Dizide geçen Rüya karakterinin babası ile yaşadığı hayat hikayesi anlatılırken ne kadar babasına kızsa da olmazsa olmazı olan yine babası olduğu için Baba şarkısı bestelendi.

Bir kız çocuğuysan babandan daha değerli daha önemli başka bir şey olamaz. Anne de çok farklı değildir fakat baba bambaşkadır. Şarkıda ise karda, kışta, darda, zorda, karanlık gecede bastığı anda, nefesini hissederim öpersin ensemden, baba ne tuhaf yeryüzü, ne çok üzüntüsü, sen halledersin diyerek babasına olan güveni de burada vermiş.

Nefes Nefese Çalan Baba Şarkısı Ve Sözleri Sezen Aksu’dan Özel Beste

Karda kışta dağda zorda

Karanlık gecede bastığı anda

Nefesini hissederim öpersin ensemden

Baba ne tuhaf yeryüzü

Ne çok üzüntüsü

Sen halledersin.

Comments are closed.