Mutlu Ulusoy Kanal D ile Günaydın Türkiye’den Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 11 Ekim 2017 : 20:48
1

Kanal D için hazırlanan ve her sabah Murat Güloğlu ve Mutlu Ulusoy’un sunumu ile ekranlara gelen programdan kötü haber geldi. Mutlu Ulusoy Kanal D ile Günaydın Türkiye programından ayrıldı. Mutlu Ulusoy neden böyle bir karar aldı? Neden ayrıldı?

‘FOX Çalar Saat Hafta Sonu’ programıyla öne çıkan Murat Güloğlu ve spor spikeri Mutlu Ulusoy’un beraber sundukları yapımdan Mutlu Ulusoy ayrıldı. Başladığı günden beri reytinglerde tutunamayan programı bundan böyle Murat Güloğlu sunacak.

Gelen bilgilere göre reytinglerde tutunamayan programın reklam gelirlerinin düşük olması kanal tarafından bazı değişiklerin yapılmasını da beraberinde getirdi. Bu anlamda kanal ile görüşme yapan sunuculardan Mutlu Ulusoy kendi isteği ile ayrılma kararı aldığını bildirdi. Kanal D ise şansını birde Murat Güloğlu deneme kararı aldı.

Mutlu Ulusoy Kimdir?

1989 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Mutlu Ulusoy, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur. Babasını 7 yaşında iken kaybeden Mutlu, yaşamına dair bir çok şeyi babasından öğrendiğini ve büyüdükçe babasının telkinleri ile yolunu çizdiğini söylemektedir. Okul bittikten sonra 7 arkadaşı ile İstanbul’a gelen Mutlu Ulusoy, ilk olarak Fatih Portakal’ın yapım asistanlığını yapmıştır. Daha sonra Kral TV, TV8 ve NTV Spor’da çalıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=Tbp_Zi7SXkU

Comments are closed.