Mustafa Uslu Yapımı Çiçero Dikkatleri Üzerine Topluyor!


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:36
0

Çiçero Türk yapımı film sevenler için beğeni toplayan alternatifler arasında yer alıyor. Mustafa Uslu gibi başarılı bir ismin yapımcı koltuğunda oturduğu bu filmde siz de kısa sürede maceranın akına kendinizi bırakabilirsiniz. Yakın bir tarihte vizyona girmesi beklen Çiçero’nun afişleri billboardlarda yerini almaya başlamıştır.

Yönetmen koltuğunda oturan Serdar Akar’ın da memnuniyet veren bir performans sergilediği tahmin ediliyor. Hikayenin biyografi niteliği taşıması sebebi ile editörlük sorumluluğunu kimin üstlendiği de oldukça önemlidir. Mustafa Preşava’nın editörlük yaptığı bu filmde siz de çekim teknikleri ve hikaye bakımından kusursuz bir yapıma erişim sağlayabilirsiniz.

Konusu Nedir?

2. Dünya Savaşı döneminde İngiliz elçiliğinde çalışan bir adamın Almanlar için casusluk yapmaya başlamasını konu edinen bu filmde elde edeceğiniz oyunculuk kalitesinin muhteşem bir yapıya sahip olduğu belirtilmelidir. İlyas Bazna adındaki bu şahıs zaman içerisinde Çiçero olarak anılmaya başlar. Çiçero’nun savaşın bunalımlı yönleri ve üzerine aldığı sorumluluk ile kişisel sıkıntılarını beyaz perdeden birebir hissetme imkanını elde edebilirsiniz.