Mükemmel Hata Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 20:56
0

Mükemmel Hata nerede çekiliyor? Gold Film’den Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Mükemmel Hata dizisi güçlü hikayesi ve kurgusuyla kendinden çok söz ettirmeye hazırlanıyor. Yaz aylarında ekrana gelmesi beklenen dizinin nerede çekildiği şimdiden merak konusu oldu. İşte Mükemmel Hata dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede nasıl gidilir sorularının yanıtı…

Mükemmel Hata Dizisi Nerede Çekiliyor

Birbirinden güçlü ve farklı bir çok dizinin art arda gelmeye başladığı 2018 yaz sezonunda bir atakta Gold Film’den geldi. Daha önce Güzel Köylü, Çilek Kokusu, Hanım Köylü, Asla Vazgeçme, Babamın Ailesi ve No 309 dizilerinin yapımını üstlenen Gold Film yaz sezonun en iddialı dizisine imza atmaya hazırlanıyor. Senaryosu ise yine usta isimlerin kaleminden çıkıyor. Banu Zengin Tak ve Aslı Zengin Mükemmel Hata dizisi senaryosunu ve hikayesini en etkileyici şekilde yazarak izleyiciye sunuyor.

Diziyle ilgi merak edilenler her geçen gün daha da artıyor. Mükemmel Hata dizisiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de nerede çekildiği ile ilgili. Yeni başlayan tüm dizilerde olduğu gibi Mükemmel Hata dizisi nerede çekiliyor sorusu da yoğun olarak gelmeye başladı.


Mükemmel Hata Oyuncu Kadrosu – Kim Kimdir?


Diğer tüm dizilerde olduğu gibi Mükemmel Hata dizisinin çekimleri de İstanbul’da başlayacak. Mükemmel Hata dizisi için İstanbul’da dev bir platoda set kurulacak. Dizi için farklı mekanlar gerektiği için bir kaç yerde de setler kurulacak. Zengin-fakir uçurumunun keskin bir şekilde ortaya çıktığı dizide iki farklı semtde çekimler yapılacak. Öncelikle İstanbul Sarıyer ve Fatih semtlerinde çalışmalar başladı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde farklı mekanlarda çekimler yapılacak.

Sizlerde Mükemmel Hata dizisi nerede çekiliyor sorusuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Dizinin tam adresini ve sette çektiğiniz resimleri buradan paylaşma imkanını bulabilirsiniz.