Müge Anlı İlk Defa Özür Diledi! Neden Özür Diledi?


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 15:40
0

Medyaradar’ın haberine göre; Müge Anlı 7 yıldır yaptığı programda bir ilk yaşandı. Müge Anlı canlı yayında hem konuklardan hem de izleyicilerden özür diledi. 7 yıldır kayıp arayan ve aldığı her dosyayı titizlikle inceleyip sonuca ulaşan Müge Anlı’nın programın bir ilk yaşandı. Ekranların “kayıp bulan” siması Müge Anlı canlı yayında özür diledi.

Müge  Anlı ilk defa canlı yayında “Başaramadım” diyerek özür diledi. Tatlı Sert programı ile 2010 yılından beri Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı bir ilke imza attı. “Evde bir şey mi kaybettin ara Müge Anlı’yı bulsun” espirisinin muhatabı Müge Anlı ilk defa başarısız oldu. Öldükleri anlaşılan 3 kişinin cesedine ulaşamayan Müge Anlı ilk defa canlı yayında özür diledi.

Medyaradar’ın haberinde aynen şu ifadeler kullanıldı. “Kayıpları bulmak denilince akla gelen ilk isim olan Müge Anlı, 7 yıldır yaptığı programda ilk kez başarısız oldu. Kayıp 3 kişinin cinayete kurban gittiklerini belirlese de cesetlere ulaşamadıkları için aileyi daha da üzen Anlı, canlı yayında özür diledi.”