Minyonlar filmi İlk Kez Televizyonda! Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 13:16
0

Dünyaca ünlü çizgi kahramanlar Minions‘ların (Minyonlar) hikayesini sinemaya aktaran film ilk kez televizyonda.

Minions filmi hangi kanalda? Minions filmi saat kaçta? Minions filmi ne zaman yayınlanacak? Minions filmi yayın saati ne? Minyonlar hangi kanalda? Minyonlar filmi hangi kanalda yayınlanacak? Minyonlar yayın saati ne? Minyonlar filmi saat kaçta? Minyonlar filmi nerede yayınlanacak?

DÜNYACA ÜNLÜ ANİMASYON

Türkiye’de Minyonlar adıyla bilinen çizgi karakterlerin maceraları sinema perdesine aktarılmıştı. Dünyaca ünlü animasyon filmi Minyonlar’ın sinema filmi ilk kez hangi kanalda yayınlanacak?

MİNYONLAR FİLMİ HANGİ KANALDA?

Minions (Minyonlar) filmi ilk kez Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Sadece çocukların değil her yaştan animasyon tutkunlarını ekrana bağlacak olan Minyonlar ne zaman ekranlarda olacak?

HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Minios filmi 11 Aralık Salı günü saat 20.00’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

MİNYONLAR FİLMİ KONUSU NE?

Tarih öncesi çağlardan beri kendilerine kötü bir efendi arayışında olan Minyonlar, Dracula’dan, Firavun’a, Napolyon’dan, Dinozorlara kadar birçok kişiye hizmet etmeye çalışsalar da, hepsi bir gün yok olmuştur. Hizmet edecek bir efendi bulamayınca Antartika’da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonların kaderi 1960’lı yıllarda değişir. Çünkü 3 kişilik maceracı bir minyon ekibi, Amerika’ya doğru yola çıkar.

ÜNLÜ İSİMLER SESLENDİRDİ

2015 yapımı Minions filminin yönetmenliğini Pierre Coffin üstlenmekte. Minions filmini seslendirmelerini dünyaca ünlü oyuncular Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan yapıyor.