Meryem Neden Bitti?Neden Erken Final Yapiyor


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 19:09
0

Senaryosu ile Kanal D ekranlarının gözdesi olan Meryem dizisi bitti mi bitecek mi final mi Yaptı neden erken final yapti gibi sorular şu aralar izleyicilerin gündeminden düşmek bilmiyor.

Evet bir çok kişinin merak ettiği Meryem dizisinin final yapma kararı ile ilgili açıklamalara geçmeden önce her dizinin bir donu olduğunu gerçeğini hatırlatmakta fayda var.

Ayca AyşinTuran ve Furkan Andic gibi oyuncuların başrolde oynadığı Meryem dizisi final mi yapiyor? Meryem reytinglere kurban giden diziler arasına mi girdi. Yaz sezonu başlayan dizilerden olan Meryem yeni sezon dizilerine yer açmak amacıyla bitiyor mu?

Meryem dizisi için öncelikle yayınlandığı günün yanlış seçilmesinden dolayi istenilen performansı sergilemesi beklenilemez. Çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul gibi köklü ve reytinglerde üst sıralardan inmeyen bir dizi karşında kendine yer edinmesi olanaksızken, şu aralar ekranlara damga vuran atv nin yeni sezon dizisi sen anlat karadeniz ‘in de yayın hayatına girmiş olmasıyla Meryemin izlenme oranları iyice düştü.

Izleme oranlarındaki düşüş reklam gelirlerine yansıdığı için buna daha fazla dayanamayan Meryem final kararı aldı. Meryem 28 Şubat Çarşamba 30.bölümü ile izleyicilere veda edecek.