Meryem Dizisi Naz Kim? Savaş’ın Kardeşi Naz Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi


Güncelleme: 18 Ekim 2017 : 22:43
0

Yeni sezona damga vuran diziler arasında olan, Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Meryem heyecan dolu bölümüyle ekranlarda yerini almaya devam ediyor.  Dizide Naz karakteri oldukça ilgi çekmeye başladı. Dizide Meryem Dizisi Naz Kim? Meryem Dizisi Naz Kim?

Meryem dizisi heyecanla devam ederken dizideki karakterlerin hayatları merak edilmeye başlandı. Özellikle dizideki genç karakterlerden Naz dizi severlerin ilgi odağı oldu.

Meryem dizisi oyuncularından güzeller güzeli masumiyeti ile dikkatleri üzerine çeken Naz Kim, gerçek adı ne, sevgilisi kim, yaşı kaç, memleketi neresi gibi merak uyandıran soruların cevabı haberimizde.

Meryem dizisi Naz karakterinin gerçek adı Beste Kanar’dir. Beste Kanar Dizide zengin Sargunlar’ın biricik kızı Naz karakterini canlandırıyor.

Naz yani Beste Kanar 1991 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunudur. Beste Kanar’ı ilk olarak Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılımı ile tanıdık. Daha sonra Hanım Köylü dizisindeki performansı gözlerden kaçmadı.


Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı


Şimdi ise Meryem dizisi Naz karakterine hayat veriyor. Meryem dizisindeki performansı için sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.