Meryem Dizisi Komiser Burcu Kimdir? Gerçek Adı ve Biyografisi


Güncelleme: 2 Ağustos 2017 : 21:21
0

Meryem dizisi ilk bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz) gibi isimlerin yer aldığı dizide Komiser Burcu karakteri de izleyicinin oldukça ilgisini çekti.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan oyuncumuzun gerçek ismi Serenay Aktaş’tır. Serenay Aktaş 1993 İstanbul doğumlu olup ilk olarak Arka Sıradakiler dizisi ile ün kazandı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan güzel oyuncu son olarak da Survivor Ünlüler takımında oynamıştır.

2015 yılında Acil Aşk aranıyor dizisi ile oyunculuk hayatına devam eden oyuncumuz geçtiğimiz yıl da Show Tv ekranlarında İlişki durumu evli dizisinde rol almış ve şimdi de Meryem dizisinde Savcı Oktay’ın kapatmaya çalıştığı kazayı aydınlatacak olan Savaş’a yardım eden Burcu komiseri canlandırıyor.

Sizce Burcu komiser Sevinç kazasını çözebilecek mi? Burcu ölecek mi? Siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin senaryosu nasıl devam ilerleyecek?