Meryem Dizisi Güçlü Tekiner Kimdir? Gerçek Adı-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Ağustos 2017 : 22:26
0

Meryem dizisinde Güçlü karakteri dizinin dikkat çeken ayrıntılarından. Ağır başlılığı, sakin tavırları ve oldukça geniş çevresi ile her bilgiye rahatça ulaşabilen bir isimdir.

Güçlü Tekiner, Sargun Malikanesi’nin müştemilatında çalışan Gülümser’in oğlu. Savaş’la beraber büyümüşler, onun kardeşi, dostu, sağ kolu, her şeyi. Savaş ile beraber Sevinç’in ölümünden sonra davanın ve katilin peşine düşüyorlar.

Meryem dizisinde Güçlü karakterini canlandıran oyuncu Kenan Acar’dır. Basketbol oynayan genç oyuncu İzmir Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. İTÜ’de işletme okumuştur. Çift diploma gereği eğitim hayatının yarısını Amerika’da geçirmiştir.

İngilizce ve İspanyolca bilen oyuncu temel oyunculuk eğitimini Türkiye’de aldıktan sonra Amerika’da oyunculuk teknikleri ve kamera oyunculuğu eğitimi almıştır. Medcezir dizisinde Murat karakteri ile oyunculuğa başlangıç yapmıştır.

Boyu 191 cm olan oyuncu 80 kg ağırlığında ve 44 ayakkabı numarasına sahiptir. Kahverengi gözleri olan oyuncu kumral saç rengindedir. Resmi twitter hesabı ise @kenanacarfans’tır.

Meryem Dizisi Jenerik Müziği “Hasret” Şarkısı ve Sözleri


Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi Şehirde Yapılıyor?


Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı