Meryem Dizisi Berk Kimdir?


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 15:34
0

Kanal D ekranlarında heyecanla izlenen Meryem dizisi yeni bir oyuncu dahil oluyor. Başrollerinde Furkan Andıç ve  Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Beliz Oktay’ın yalanlarını ve yaptıklarını öğrenmiştir. Sevinçe çarpıp O’nu yaralı halde bırakıp giden kişinin Oktay olduğunu öğrenmesi bardağı taşıran son damla olmuş ve Oktay’ı artık hayatından çıkartma kararı almıştır.

O esnada Savaş’ın kardeşi Naz ile de sosyal medyada görüşen Berk Londradan Türkiye’ye dönecektir. Beliz’in kardeşi olan Berk Beliz’n Oktay’dan ayrılması üzerine Beliz’i arar ve O’na döneceğini söyler.

Berk aynı zamanda Naz ile de aşk yaşayacaktır. Yurdal Sargun’dan intikam almak için gelen Berk Naz’ı kendisine aşık edecek ve Sargunlar’ın yeni belası olacaktır. Beliz ve Berk’in babası kaza süsü verilerek öldürülmüş ancak Berk bunun sorumlusunun Yurdal Sargun olduğunu öğrenmiştir.

Berk karakterinin gerçek ismi Serhan Onat’tır. Geçtiğimiz sezon Bodrum Masalı Dizisindeki Uzay karakteri ile tanıdığımız Serhan Onat 1994 İzmit doğumlu olup 183 cm boyunda ve 79 kg’dır.

 

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalı oyunculuk bölümünde devam eden yakışıklı oyuncu mavi gözlü ve kumraldır.

Peki Sizler Berk hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Berk karakterinin diziye girmesi diziye ne katacak? İzlenme oranlarını nasıl değiştirecek? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.