Meryem Dizisi Arif Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 21:58
0

Meryem dizisinde Meryem’in babası Arif karakterini canlandıran oyuncu Mutlu Güney diziden neden ayrıldı? Meryem’in babası diziden neden ayrılıyor?

10. bölüm fragmanı yayınlanan Meryem dizisinde olaylar durulmak bilmiyor. Savaş’la arası her gün biraz daha iyi olan Meryem’in peşini üzüntüler bırakmak bilmiyor. Oktay’ın yalanlarıyla yüzleşmesinin ardından babasının kaybı Meryem’i çok kötü etkileyecek gibi görünüyor.

Yüz Yüze Dizisi Tatar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Meryem dizisinde Meryem’in babası Arif karakterini usta oyuncu Mutlu Güney canlandırıyordu. İlk bölümlerde etkin bir rolü olan oyuncu daha sonra rol gereği hastalık geçirerek bazı yetilerini kaybetmişti. 10. bölüm fragmanında da ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı görülüyor.

Arif karakteri dizi için gerekli bir karakter olsa da Meryem artık kendi yolunu çizdiği için dizide önemsiz gibi kaldı. Ayrıca öldürülmesi de dizide bazı olayların önemini arttıracağı için senaryo gereği böyle bir karar alındığı belirtiliyor.

Arif karakteri 10. bölüm fragmanında öldürülüp suya atılmış şekilde görünüyor. Meryem ve Savaş ise koşarak Arif’i kurtarmak için havuza atlıyor. Ancak Arif çoktan hayatını kaybetmiş oluyor.

Arif karakterinin hayatını kaybetmesi ile birlikte Meryem İstanbul’u terk etmek istese de Savaş onu engelleyen kişi olacaktır. Meryem’in hayata yeniden bağlanması için Savaş’ın desteğine de ihtiyacı bulunmaktadır.

Arif karakteri le Meryem dizisinde 10 bölümden beri yer alan Mutlu Güney’e biz de dizideki başarılı oyunculuk performansı için teşekkür ediyoruz. Sizce Arif karakterinin diziden ayrılması doğru bir karar mı? Arif karakterinin Meryem dizisinden ayrılması olayları nasıl etkileyecek? Sizce Meryem dizisinde Meryem’in babası Arif’i kim öldürdü? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Babamın Günahları Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı