Meryem Dizisi 5. Bölüm Fragmanı ve Özeti 30 Ağustos


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 11:11
2

Sevdiği adam için işlemediği bir suçu üstlenen Meryem, bu fedakarlığı hak etmeyen sevgilisi Savcının gerçek yüzünü anlayacak mı? Savaş ise sevdiği kadını kaybetmenin acısı ile Meryem’e karşı bilenir ancak gerçekler gün yüzüne çıktıkça aralarında bir yumuşama başlar. Meryem dizisi 30 Ağustos özeti ve 5. Bölüm fragmanı haberimizde.

Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Meryem dizisi ilginç hikayesi ve oyuncu kadrosu ile izlenme oranlarını yükseltmeye devam ediyor.  Meryem ve Oktay arasındaki ilişkiler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Meryem dizisinin önceki bölümünde neler olmuştu. Oktay’la ilgili olan gerçekleri adım adım öğrenen Meryem, ondan biraz daha uzaklaşmaktadır. Savaş, Meryem’in birini koruduğunu düşünür ve gerçeklere ulaşmak için Meryem’i Gülümser’e açtırdığı catering şirketinde işe aldırmıştır.

Yurdal Turan’ı alt etmek için Oktay’dan yardım ister. Oktay göz boyamak için Arif’i özel bir kliniğe yerleştirir. Meryem’e bir yalan daha söyler. Güçlü, Meryem’in peşindedir. Meryem ve Oktay’ın ilişkisini öğrenmek üzeredir.

Gerçeklerin ortaya çıkmasına çok az kalmıştır. Meryem ve Oktay arasında ilişki ortaya saçıldığında Savaş yeni bir hamle için kolları sıvayacaktır. Sizce bu bağlantı ortaya çıkacak mı? Güçlü bu ilişki ağını ortaya çıkarabilecek mi? Yoksa daha başka gelişmelerle olayın üstü kapanacak mı?

Meryem Dizisi Konusu? Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem. Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay. Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş. Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç, ilerler bu yolda. Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker. Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar

Fragman Güncellenecektir

2 YORUMLAR

Comments are closed.