Meryem Dizisi 3. bölüm Fragman ve Özeti-16 Ağustos Neler Olacak?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 16:47
0

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem’in hayatında ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Meryem 3. Bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı. Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş. Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Savcı Oktay, Savaş ve Meryem’in kesişen hayatları tüm planları altüst etmiştir.


Meryem Dizisi Oktay Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Meryem dizisinin önceki bölümünde neler yaşanmıştı; (Ayça Ayşin Turan) kafasında tüm soru işaretleri ile hapishanededir artık. Yurdal Sargun (Uğur Çavuşoğlu) Meryem’in içerde rahat etmemesi için elinden geleni yapacaktır, Meryem tehlikededir. Babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve perişan olur.


Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi Şehirde Yapılıyor?


Oktay (Cemal Toktaş) babasının yanında olacağı vaadiyle Meryem’in güvenini tekrar kazanır. Arif’in (Mutlu Güney) arkadaşı müsteşar Turan Ersoy (Tekin Temel) olanları duyunca İstanbul’a gelmeye karar verir.  Turan Meryem’in dışarı çıkması için çabalayacaktır.

Oktay, yaptıklarının ortaya çıkmaması için her şeyi göze almıştır. Meryem’in babasını etkisiz hale getirmek dahil.  Oktay Meryem’in babasını öldürmüştür.

Meryem için çok kötü günlerin startı verilmiştir. Meryem hapishaneden çıksa bile onun için hayat hiç de sandığı kadar kolay olmayacaktır. Meryem için hayat daha ne kadar kötüye gidebilir ki demeyin. Meryem için hayat hiç istemediği kadar kötüye gidebilir.

Turan Meryem’e yardım edebilecek mi? Meryem her şeyi anlatacak mı? Savaş gerçekleri öğrenip Oktay’a savaş mı açcak? Hepsi ve daha fazlası Meryem dizisi 3. bölüm fragmanında. Bizi takipte kalın.


Meryem Dizisi Tuttu mu? Devam Edecek mi Yoksa Final mi Yapacak? 


Fragman Güncellenecektir