Mert Öcal İsimsizler Dizisine Dahil Oldu! İsimsizler Dizisi Mert Öcal Kimdir?


Güncelleme: 2 Ağustos 2017 : 17:59
0

Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan İsimsizler dizisine yeni bir isim dahil oldu. Genç oyuncu Mert Öcal yeni sezonda dizinin kadrosunda yer alacak.

Son zamanlarda aldığı düşük reytingler dizinin yeni sezonda devam etmeyeceği söylentilerine yol açmıştı. Fakat aldığımız haberlere göre İsimsizler dizisi yeni sezona yeni isimlerle girmeye hazırlanıyor. 2. sezonu ile ekrana gelecek olan diziye Mert Öcal dahil oldu.

Yapımcılığını Barakuda ve Es Film ortak yapımının üstlendiği, başrollerinde Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi isimlerin rol aldığı, yeni sezonda Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğiyle ekrana gelecek olan projeye son olarak ‘Savaşçı’ dizisinde izlediğimiz Mert Öcal katıldı.

Dizinin yeni sezon çekimleri 15 Ağustostan itibaren başlayacak. Yayın tarihi henüz netleşmedi fakat eylül ayının 2. haftası başlaması bekleniyor.

Mert Öcal dizide hangi rolü üstlenecek? Hangi tarafta yer alacak? Tüm bu soruların yanıtını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

İsimsizler dizisi Mert Öcal Kimdir? 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2004 yılında “Best Model of Turkey” ve “Best Model of The World” yarışmalarının birincisi oldu. Yurt dışında ve yurt içinde uzun süre modellik yapmıştır. 2008 yılında ilk oyunculuk deneyimini “Görgüsüzler” dizisinde rol alarak yaşadı. Sonrasında Bizim Okul ve Aşk Yeniden dizilerinde rol almıştır.

İsimsizler, yeni sezonda yepyeni oyuncu kadrosuyla Eylül ayında Kanal D ekranlarında…