İsimsizler Kör Yakup Kim? Atsız Karaduman Kim Oynadığı Diziler


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 00:09
1

İsimsizler dizisinin yeni oyuncusu Kör Yakup kim? İsimsizler dizisine ikinci sezonda Kör Yakup karakteri ile katılan Atsız Karaduman kimdir?

İsimsizler dizisi, ilk sezon finalinde birçok oyuncunun kadrosundan ayrılması sebebiyle ikinci sezonda yeni oyuncularla anlaşma imzalamıştı. Yeni anlaştığı oyunculardan birisi de Atsız Karaduman oldu.

İsimsizler Kurmay(Osman Wöber) Kimdir? Kariyeri-Hayatı

Fatih kaymakamın, Viranşehir’e tayin olmayı istemesi ve ardından terör orgütleri ile mücadelesini anlatan dizi İsimsizler, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi oldu. Söz ve Savaşçı dizileri gibi büyük bir izleyici kitlesi çeken dizi, sezon finali ile de uzun süre konuşuldu.

İsimsizler dizisinin sezon finalinde Ahmet, Olcay, Kürşat gibi önemli karakterler diziden ayrıldı. Bu nedenle dizi kadrosuna yeni sezonunda bazı eklemeler yapıldı. Yeni gelen karakterlerden birisi de Atsız Karaduman oldu.

1979 doğumlu olan oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan başarıyla mezun olmuştur. Hem Ankara Devlet Tiyatrosunda hem de İstanbul Devlet tiyatrosunda sayısız tiyatro oyunuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Tiyatro deneyiminin ardından sinema filmleri ve dizilerle kariyerine devam etmiştir.

1986 yılında Duvardaki Kan dizisindeki İhsan karakteri ile ekranlara adım atan oyuncu 1990 yılından 2000’lere kadar sinema ve televizyondan uzak kalmıştır. 2005 yılında Güz Yangını dizisinde rol alan oyuncu 2006-2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin ardından 2015 yılında Arka Sokaklar dizisi ile aramıza geri dönmüştür.

Karadayı dizisinde Dalyan Rıza, Suskanlar dizisinde Rasim Foralı, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Lala Mehmet Paşa, Hayat Şarkısı dizisinde ise Ziya Torunbaş olarak karşımıza çıkmıştır.

İsimsizler dizisinde Kör Yakup karakterini canlandıran oyuncu yeni dizisi ile de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Siz Atsız Karaduman’ı dizide izlemekten memnun musunuz? İsimsizler dizisinin yeni oyuncu kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.

Comments are closed.