İsimsizler Handan Öldü Mü? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 23:31
6

Kanal D ekranlarının aksiyon ve heyecan dolu dizisi İsimsizler tüm heyecanı ile yeni sezonda da izleyiciyi ekranlara çekmeyi başardı. Uğur Güneş (Fatih), Hande Soral (Handan), Kürşat Alnıaçık (Kudret), Bülent Alkış (Dayı), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Osman Wöber (Kurmay), Mert Öcal (Tufan), Berkan Şal (Hatem), Kayra Şenocak (Yadigar) gibi isimlerin rol aldığı dizide bu sezonun en önemli karakterlerinden birisi de Handan karakterine can veren Hande Soral’dı.

Ancak yeni sezonun ilk bölümünde isimsiler teşkilatı adına Kudret’in yanında ajanlık yapan handan deşifre olur ve Kudret tarafından çatıdan atılarak cezalandırılır. İzleyici tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanan bu sahne akıllara bir çok soru işareti getirdi. Handan Gerçekten ölecek mi? Handan kurtulacak mı? Handan neden erken ayrıldı? gibi soruları akıllara getirdi.

Şimdilik sizlere şunu söyleyebiliriz Handan bu sezon İsimsizler dizisinin başrol oyuncusu olarak diziye dahil oldu. Dolayısıyla ilk bölümden ölerek diziden ayrılması söz konusu bile değildir. Ancak çatıda Kudret ile Handan arasında neler yaşandığını ve aşağıya atılanın gerçekten Handan olup olmadığını henüz bilmiyoruz.

Sizce aşağıya atılan handan mı? handan gerçekten öldü mü? handan nasıl kurtulacak? Sizler de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

6 YORUMLAR

  1. Handan değil catidan atılan kıyafet farkı var tekrar izlerseniz anlarsınız sağ kol olan kız atıldı Handan yaşıyor ama ekip şehit olup diziden ayrılan insanlar olursa bende izlemeyi bırakırım biz onların mücadelesini severek iZliyorduk ekip tekrar gelmeli kesince net

  2. Bence dusen handan degil!!
    ama ayrilsada hiç umrumda degil zaten dizini içine etmisler alsinlar kendileri izlesinler.

  3. bence çatıdan atılan ya handan ya da adamın sağ kolu olan kız handan atıldıysa eğer ya ölür ya da hastanede mücadele verir.

  4. Çatıdan atılan Handan değil Kudretin sağ kolu olan diğer kızdı. Handan Kuemaya ben önlemimi aldım demiştir. Topuğu kırıldığı sahnede kartları değiştirdi. Böylece sisteme diğer kızın kartıyla girdi. Çatıda handanın yüzü görünmüyor arkadan siyah saçlı bir kız var sadece

  5. Ilayda cevik nefen ayrildi zaten onun icin izliyordum herkesi cikardik 4 kisi haricinde onler ise dayi derman fatih ve murat

    Leske yilcayda olsaydi yha

  6. Handan diziden ayrılırsa çok saçma olacak. Imarım bu dizi de Kurtlar Vadisi ndeki gibi saptırılmaz. Çünkü Virankaya daki olayları büyk bir hayranlıkla seyrettik. Severek izliyoruz başarılar diliyorum..

Comments are closed.