İsimsizler Yadigar Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 01:03
0

İsimsizler dizisinde Yadigar karakterini kim canlandırıyor? İsimsizler Yadigar kimdir? İsimsizler dizisinde Yadigar karakterini canlandıran Kayra Şenocak hakkındaki tüm bilgiler haberimizde!

11 Eylül’de İkinci sezonu başlayacak olan ve Kanal D ekranlarındaki yerini alan İsimsizler dizisinde izleyicileri oldukça şaşırtacak olan gelişmeler yaşanacak. Yayınlanan tanıtım fragmanı ile izleyici diziyi neredeyse tanıyamadı. Çünkü diziye ilk sezonda yer almayan birbirinden ünlü isimler katıldı. Dizi adeta komple değiştirildi.

İsimsizler Kör Yakup Kim? Atsız Karaduman Kim Oynadığı Diziler

İsimsizler dizisi, geçtiğimiz sezona adını altın harflerle yazdıran bir dizi olmayı başarmıştı. Ancak senaryo gereği denilerek dizinin başrol oyuncuları diziye veda ettirildi. Bu nedenle dizide oyuncu eksikliği yaşandı. Bu eksikliği izleyiciye yansıtmamak isteyen yapımcılar da çareyi birbirinden ünlü oyuncuları diziye dahil etmekte buldu.

İsimsizler dizisine Yadigar karakteri ile dahil olan Kayra Şenocak‘ı yakından tanıyalım.

1978 doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Eğitimi aldığı iş üzerine yoğunlaşan oyuncu, ilk dizisi Aynalı Tahir ile çok sevilmiştir. İlk dizisi ile adından söz ettirmeye başlayan oyuncu daha sonra pekçok dizi ve film teklifi almıştır.

1999 yılında sunucu ve oyuncu Seray Sever ile birlikte Şans Kapıyı Çalınca isimli programı sunmuştur. Program yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştür. Doludizgin Yıllar ve Pulsar gibi dizilerde yer alan oyuncu, bir süre dinlenmeye çekilmiştir.

TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Filinta’da Hasan karakterini canlandırmıştır. Dizinin final yapmasının ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almaya başlayan oyuncu en son Ateş Böceği dizisinde rol almıştır.

Siz Kayra Şenocak’ı Yadigar rolüne yakıştırdınız mı? Sizce oyuncunun dizide rol alması doğru bir karar mı?