Meleklerin Aşkı Yağmur Kim? Kaç Yaşında? Sevgilisi Var Mı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 03:45
1

Süreç Film imzası taşıyan Show Tv’nin ev sahipliği yaptığı Meleklerin Aşkı Yağmur kim? Dizinin erkek başrol oyuncusu Yağmur şimdiden büyük merak konusu oldu. Etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla tüm gözlerin üzerine çevrildiği Meleklerin Aşkı dizisinin başrol oyuncu hakkında tüm gelişmeler haberimizde.

Dizinin kahramanı Meleklerin Aşkı Yağmur, daha kundaktayken ailesi tarafından bir huzur evinin bahçesine bırakılır. Huzur evi sakinleri tarafından çocuk yuvasına verilmek üzereyken son anda onun huzur evinde daha sevgi ve ilgiyle büyüyeceği düşünülür. Ve uzun uğraşlar sonucunda Yağmur’un huzur evinde kalmasına karar verilir. Yağmurlu bir günde bırakıldığı için kendisine bu isim verilmiştir. Yağmur gerçekten huzur evinde ilgi ve sevgiyle büyür.

Huzur evindeki yaşlıların torunu ve çocuğu gibi sevdiği Yağmur başarılı bir genç olur. Onun hikayesi huzur evinden ayrıldığı günden itibaren başlayacaktır. Yağmur genç yaşlarında aşka tutulur. Yaşadığı aşk ona hayatı öğretecek ve farklı tecrübeler kazandıracaktır. Bir taraftan da ailesini arayacak olan Yağmur anne ve babasını bulabilecek mi? Peki Meleklerin Aşkı Yağmur kim? Yağmur karakterini kimin canlandıracağı henüz netleşmedi. Dizinin başrol oyuncusu için çeşitli isimlere teklifler götürüldü ve yanıt bekleniyor. İsim açıklanır açıklanmaz haberimizde yer verilecektir.

Yaşadığı aşk ve bugüne kadar hiç tanımadığı ailesine kavuşma isteği Yağmur’un hayatında değişik olayların yaşanmasına sebep olacaktır. Yaz sezonunda başlaması planlanan ve eğer tutarsa yeni sezonda da devam edecek olan Meleklerin Aşkı farklı konusuyla dikkat çeken bir proje olacak.

Meleklerin Aşkı dizisinin mart ayının sonlarında çekimlere başlaması planlanıyor. Diziyle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizler Meleklerin Aşkı Yağmur karakterini kimin canlandırmasını istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

Comments are closed.