Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Bu Akşam Yayınlanacak mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 14:41
0

Yapımcılığını Bozdağ Film’in yaptığı ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın sırtladığı TRT 1’in iddialı dizilerinden olan Mehmetçik Kutlu Zafer, her Salı günü seyircisiyle buluşuyor. Mehmet Bozdağ, dizinin hem yapımcılık hem de senaristlik görevini üstleniyor. Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Kamil Aydın oturuyor.

Her Salı günü sevenlerini ekrana bağlayan dizinin oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı isimleri yer alıyor.

Üsküplü rolünde İsmail Hacıoğlu, Fatma rolünde Cansu Tosun, Mehmet rolünde İsmail Ege Şaşmaz, Zeybep rolünde Özgür Kaya, Halil Kut rolünde Berk Açar ve Hamilton rolünde ise Ogün Kaptanoğlu adeta gönüllerde taht kurdu.

Hikayesi, çekimleri ve kostümleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, Türkiye’nin en büyük platosuna sahiptir. Ayrıca dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı bilinmektedir. Bu yüzden sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe adından sıkça söz ettiriyor.

Her Salı akşamı ekranlara gelen Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yayınlanmayacak mı?

Ekran başındakilere büyük bir tarihi zevk yaşatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geçtiğimiz hafta 23. bölümü ile ekranlardaydı. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin 24. bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak. Her Salı akşamı saat 20:00da ekranlara gelen dizi bu hafta dizinin olduğu saatlerde Türkiye-Ukrayna hazırlık maçının olması sebebi ile yayınlanmayacak.

20 Kasım Salı akşamı saat 20:30’da TRT 1 ekranlarında Türkiye-Ukrayna hazırlık maçı verilecek.

Milli maçın hemen arkasından ise, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi saat 22.30’da tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölümü yani 24. bölümü ise fragmanlarda gösterildiği gibi 27 Kasım 2018 Salı günü saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde yeni bölümde neler olacak?