Mehmet Aslantuğ Hangi Dizi ile Ekranlara Dönecek?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:26
0

Mehmet Aslantuğ uzun senelerdir ekranlarda yer almaması sebebi ile özlenen isimlerin başında gelmektedir. Gelen son haberlere göre oldukça iddialı bir proje ile ekranlara dönmeyi planlamaktadır. Aslantuğ’un sosyal medya üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile de asından sıkça söz ettirdiği ve kadın konusunda sahip olduğu hassas yaklaşım ile göz doldurduğu da dizi hakkında bilgi vermeden belirtilmesi gereken hususlardandır.

Vurgun Dizisi ile Zirveye Oynayacaklar

Mehmet Aslantuğ’un rol alacağı yeni dizin adı açıklanmıştır: Vurgun. Son senelerin en iddialı yapımlarından biri olan Vurgun kapsamında Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya ile rolleri paylaşacağı da dile getirilmelidir.

Vurgun Dizisi hakkında Deniz Çakır’ın yaptığı sosyal medya paylaşımlarından fikir edinebilirsiniz. Çakır canlandırdığı karakterin kendini ne kadar etkilediğini net şekilde dile getirmiştir. Özellikle imaj değişikliği ile de göze çarpan Deniz Çakır’ın bu projeden ne derece mutlu olduğu net şekilde algılanmaktadır. Siz de hem TV hem de internet aracılığı ile sezonun bombasına anında erişim sağlayabilirsiniz.