Mavera Dizisi Ezgi Şenler Kimdir? Hangi Karakteri Canlandıracak


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 16:51
0

Ezgi Şenler Mavera dizisi için ger sayımda! Son olarak Bodrum masalı dizisinde izlediğimiz Ezgi Şenler Mavera’yla tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Ezgi Şenler Mavera dizisinde hangi karaktere hayat verecek? İşte ayrıntılar…

Bir şeyin gerisinde, arkasında veya ötesinde bulunanlar anlamına gelen Mavera isminden yola çıkarak dizide görünen arkasında farklı hayatlar yaşayan insanların hikayesini konu alacak. Mavera dizisi usta oyuncu kadrosu dışında taze kanlarıyla da göz dolduruyor. Daha önce Kaçak olarak açıklanan dizi son dakika değişikliği yaparak Mavera ismini aldı.

Mavera Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosu Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Ezgi Şenler birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Ezgi şenler kimdir? Dizideki rolü, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizin devamında.

Çekimleri Adana’da başlayacak olan Mavera’nın 2018 Ocak ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Star Tv’de yayın hayatına başlayacak olan Mavera, önümüzdeki haftalarda final yapacak olan Dolunay dizisinin yerine geçebilir. Henüz dizinin günü ve tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor fakat şartlar Mavera’nın Pazar akşamları yayınlanacağını gösteriyor.

Mavera Dizisi Ezgi Şenler Kimdir?

Bodrum Masalı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü mezunudur. 11 Şubat 1993 doğumludur. Sanata düşkün bir aile tarafından yetiştirilmiştir.