Mavera Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 22:36
0

Uğur Yücel’in hem oyunculuğunu hemde yönetmenliğini yaptığı Mavera dizisi nerede çekiliyor? Merakla beklenen dizinin çekimleri hangi şehirde gerçekleşecek? Mavera dizisinin seti nerede? İşte ayrıntılar…

Mavera Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?

Star Tv’de yayın hayatına başlayacak olan Mavera dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu oldukça iddialı. Kadrosunda Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Ezgi Şenler gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Mavera’nın 2018 Ocak ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Star Tv’de yayın hayatına başlayacak olan Mavera, önümüzdeki haftalarda final yapacak olan Dolunay dizisinin yerine geçebilir. Henüz dizinin günü ve tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor fakat şartlar Mavera’nın Pazar akşamları yayınlanacağını gösteriyor.

Yönetmenliğini Uğur Yücel’in üstlendiği diziyi TMC Film Star Tv için hazırlıyor. Uğur Yücel aynı zamanda dizide önemli bir karaktere hayat verecek.  Konusu isminden de anlaşıldığı gibi

Mavera Dizisi Nerede Çekiliyor?

Mavera dizisinin çekimleri Adana’da başlayacak. Çekimler Adana ve Antakya çevresinde gerçekleşecek. Ekranlardaki çoğu dizinin aksine İstanbul dışında çekimleri yapılacak olan Mavera her konuda farkını ortaya koyuyor.

Mavera dizisi Uğur Yücel’in yönetmenliğinde çok yakında Star Tv’de.

Sizlerde dizi seti ile ilgili bilgilerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.