Masum Değiliz Umut Kim? Gerçek Adı Ne? Yaşı Kaç? Sevgilisi Kim?


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 03:41
0

Atv’nin uzun süren bir hazırlık aşamasından sonra ekrana getirdiği Masum değiliz yakında başlıyor. Karakterler fragmanda bir bir yüzünü göstermeye başladı. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Masum değiliz Umut kim? Konusuyla dikkat çeken dizide Umut rolüyle hayatımıza girmeye hazırlanan oyuncu Sercan Bodur. Dönemin gözde isimlerinde olan Sercan Bodur’un canlandırdığı Masum Değiliz Umut kimdir? İşte detaylar..

Atv 2018 sezonunda tamda dizi Atv’de izlenir sloganına yakışır bir giriş yaptı. Yeni projelerini bir bir ekrana getiren kanal, Masum Değiliz dizisi için oldukça iddialı. Dizide en mutlu günlerinde işledikleri cinayetle hayatları alt üst eden gençlerin hikayesi konu alınıyor. İşledikleri cinayetleri gizleyen fakat bunun vicdan azabını kalplerinden atamayan gençlerin gerilim dolu hikayesi izleyenleri etkisi altına alacak.

Masum Değiliz Umut kim konusuna gelmeden önce dizide rol alan diğer oyuncuları hatırlayalım. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Sercan Bodur dışında  Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Oya Unustası yer alıyor. Her biri yapımcıların ve kanalların başrol için peşinde koştuğu isimler. Bu güçlü oyuncuları bir araya getiren ise Masum Değiliz dizisi. Genel olarak bakıldığında muhteşem bir kadro esrarengiz bir senaryo ve müthiş bir kurgunun bir araya geldiğini görüyoruz. Umarız Masum Değiliz dizisi umarız beklentileri karşılar ve uzun ömürlü olmayı başarır.

Masum Değiliz Umut karakterine hayat veren oyuncu Sercan Bodur 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.Eğitimli bir oyuncudur. Mimar Sinan Üniversite Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. 2010 yılında Dot tiyatrosunda çalışmaya başlamış ve akabinde Çağan Irmak’ın yönettiği Karanlıktakiler isimli sinema filminde rol almıştır.

İzleyicinin onu tanıması 2010 yılında yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Öyle Bir Geçer Zamanki dizisiyle olmuştur. Sercan Bodur bu dizide Mete’nin liseden arkadaşı Necati rolüne hayat vermiştir. Ama asıl çıkışını 2014 yılında yayın hayatına başlayan Güllerin Savaşıyla yakalamıştır. Dizide hipoksiya hastası Cihan karakterine hayat vermiştir.

Ayrıca 2015 yılında Türkan Şoray’ın yönetmenliğini üstlendiği Uzaklarda Arama filminde rol almıştır. Son olarak 2016 yılında Babam ve Ailesi dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır. Şimdilerde Masum Değiliz Umut karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Ve Masum Değiliz Umut kim sorusuyla sık sık karşılaşıyoruz. Sercan Bodur’un  rol aldığı başlıca diğer projeler, Atlıkarınca, Canımın İçi, El Yazısı, Son Yaz Balkanlar.


Masum Değiliz Deniz Kim? Deniz’in Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı


Masum Değiliz dizisinde hayat verdiği Umut karakteriyle büyük ilgi gören oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz…

https://www.youtube.com/watch?v=ARrSmAnxVMM