Masum Değiliz Sema Kim? Gerçek Adı, Kariyeri


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 04:00
0

Masum Değiliz Sema kim? Yayın hayatına yeni başlayan Masum Değiliz dizisi ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Dev bir kadroyla ekrana gelen dizide tüm karakterler oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de Masum Değiliz dizisi Sema oldu. Masum Değiliz Volkan’ın eşi Sema kim? İşte detaylar…

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş olan Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısı Deniz’in kardeşi Umut’un da dahil olduğu bir cinayete karışırlar. Cinayeti ört bas eden bu dört genç adamın o günden sonra tutmaları gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere çok ağır gelecektir ve büyük bedeller ödetecektir.

Dizide Volkan’ın eşi Sema karakterine hayat veren oyuncu dikkatli tavırları ve gözlemci kişiliğiyle dikkat çekiyor. Avukat olan Sema mesleğinin gereği olarak şüpheci ve sorgulayıcı. Sema nişan günü olayın sadece kaza olmadığını işin içinde kavga olduğunu hemen anlamıştı. Cinayeti çözecek kişi Sema olabilir.

Masum Değiliz Sema karakterine hayat veren oyuncu Ayşin Yeşim Çapanoğlu’dur. Ayşin Yeşim Çapanoğlu 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Kendini geliştirmeyi çağa ayak uydurmayı ilke edinen genç oyuncu  3 yabancı dil bilmekte bunlar Almanca, Fransızca ve İngilizce’dir.

Oyuncu olmayı henüz çocuk yaşta kafasına koyan Ayşin Yeşim Çapanoğlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yaylı sazlar ana sanat dalı yarı zamanlı keman bölümünde  eğitim aldıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Rotasını oyunculuk alanında belirleyen Çapanoğlu Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi ve Yeter dizilerinde rol almıştır.

1.67 boyunda 53 kg ağırlığında olan oyuncu düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Üstlendiği tüm rolleri hakkıyla yerine getiren eğitimli oyuncu ekranların aranan yüzlerinden olmayı başardı. Şimdilerde Masum Değiliz Sema rolüyle izleyici karşısına çıkan yetenekli oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz.

Masum Değiliz dizisini nasıl buldunuz?