Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu, Tüm Oyuncuları


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 00:06
4

Koliba Film yapım şirketini daha önce “Kanatsız Kuşlar” dizisinden tanıyoruz. Atv ekranlarına yine aynı şirketten yepyeni bir dizi daha seyirci ile buluşmak için kolları sıvadı. Uzun suredir hazırlıkları devam ettiğini duyduğumuz dizinin ismi de netlik kazandı. Atv de yayınlanacak olan dizinin adı Masum Değiliz olarak belirlendi. Şimdi gözler Masum Değiliz Oyuncu Kadrosu Tüm karakterleri,Konusu, Hangi karakterleri hangi oyuncular canlandıracak sorusuna geldi. Sizler için hazırladığımız Masum Değiliz Oyuncularını haberimizde derlemeye çalıştık.


Masum Değiliz Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede


Masum Değiliz dizisinin oyuncuları arasında netleşen isimler Damla Sönmez, Ushan Çakır ve Sercan Badur’du. Son olarak Masum Değiliz oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu ise Daha önce Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filmi ile izleyici ile buluşan hatta bir çoğumuzun Show tv yayınlanan Klavye Delikanlılarının Kuzun Volki’si olarak bildiğimiz Uraz Kaygılaroğlu oldu.

2018 dizilerine bir yenisini daha eklemek için hazırlıklarını sürdüren Koliba Yapım Şirketi, Masum Değiliz dizisi oyuncu kadrosunu büyük özen ve titizlikle hazırlıyor. Özellikle genç, başarılı ve dönemin revaçta olan isimleri Masum Değiliz oyuncu kadrosunda yer alıyor. Masum Değiliz oyuncu kadrosunda, gerçek hayatta nişanlı olan Ushan Çakır ve Damla Sönmez birlikte rol alacak.

Masum Değiliz Dizisi Oyuncuları

Masum Değiliz Damla Sönmez Kim?

Masum Değiliz Ushan Çakır Kim?

Masum Değiliz Uraz Kaygılaroğlu Kim?

Masum Değiliz Sercan Badur Kim?

Comments are closed.