Masum Değiliz Deniz Kim? Deniz’in Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 21:07
1

Atv yeni projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Koliba Film imzası taşıyan Masum Değiliz yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Deniz. Masum Değiliz Deniz kim sorusu tanıtım fragmanlarından sonra sık sık sorgulanmaya başladı. Masum Değiliz Deniz kim, gerçek adı, kariyeri daha önce oynadığı diziler hakkında tüm detaylar haberimizde.


Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu, Tüm Oyuncuları


Tanıtım fragmanlarıyla büyük ses getiren ve ilginç konusuyla dikkat çeken dizi ilk bölümü ile zirveye oturmayı planlıyor. Koliba Film gibi başarılı projelere imza atan bir yapım şirketinden çıkan dizi hiç kuşkusuz geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaracaktır. Masum Değiliz dizisinde dönemin tanınmış isimlerinin yanı sıra yeni yüzlerde yer alıyor. Özellikle Masum Değiliz Deniz kim sorusu son zamanların en çok merak edilen konularından.

Masum Değiliz Deniz karakterine hayat veren oyuncu Ayşe Melike Çerçi’dir. Bugüne kadar çok dizide rol almıştır fakat üstlendiği karakterlerden mi yoksa senaryodan mı kaynaklı bilinmez oldukça silik kalmıştır. Kendisini Masum Değiliz Deniz karakteriyle hiç kuşkusuz çok seveceğiz. 1983 doğumlu güzel oyuncu İstanbul’da doğmuştur. Orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Seramik Tasarım bölümünü kazanmıştır. Fakat oyunculuğa merak salmış ve bu alanda eğitimler almaya başlamıştır.

2006 yılında Sis ve Gece isimli sinema filmiyle oyunculuğa başlamıştır ve Jale rolünü canlandırmıştır. Sonrasında Yemin isimli diziyle ilk kez beyaz ekranlarda boy göstermiştir. Yemin dizisinde hayat verdiği Gazel karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Kendini geliştirmeyi ilke edinen genç oyuncu sanatla da yakından ilgili. Yoga, dans ve resim yapmak hobileri arasında. 1.72 boyunda 55 kg ağırlığında ve kusursuz bir fiziğe sahiptir.

Masum Değiliz Deniz karakterine hayat veren oyuncu dizide zor koşullarda hayata tutunmaya çalışan bir kadını canlandırıyor. Ayşe Melike Çerçi Masum Değiliz Deniz karakteriyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle açıklıyor:  “Çekimlere başladık. Heyecanla ilk bölümün ekrana gelmesini bekliyoruz. Zor koşullar altında hayata tutunmaya çalışan Deniz, Masum Değiliz’in en çok ilgi çekecek karakterlerinden biri olacak. İzleyici onu çok sevecek”.

Yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın kaleme aldığı dizide, Ayşe Melike Çerçi; Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası ile birlikte çalışıyor.

Masum Değiliz Deniz kim sorularını böylece yanıtlamış olduk. Ayşe Melike Çerçi’ye Masum Değiliz Deniz karakteriyle kendisine başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=PRgbWShcXC4

Comments are closed.