Masterchef Türkiye Dün Gece Neler Oldu? Murat Vakası


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 09:36
0

17 Aralık 2018 akşamı yayınlanan final haftası Masterchef Türkiye yarışmasında nefeslerimizi tutarak izledik. 18 Aralık akşamı da devam edecek.23 Aralık Pazar akşamı canlı final gecesi ile sona erecek olan yarışmada dün gece yine oldukça heyecanlı anlar yaşandı.

TV8 kanalında yayınlanan yarışma programı kanalın tek yemek alanında yayınlanan yarışma programı değil. Ama dünya çapında öylesine oturmuş bir format var ki insanlar dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevmiş durumda. Ki bu yine televizyon dünyasının harika çocuğu Acun Ilıcalı ve ekibinin büyük bir başarısı olarak kabul edilmeli.

Şimdi yeniden dün akşama dönmek gerekir ise artık yarışmada son dört yarışmacı kalmıştı. Meltem, Kerem, Burcu ve Uğur. Yarışmada yapılan yemeklere göre bir kişi elenecekti ve 3 ayrı yapılacak olan yemek sonrasında bir kişi yarışmaya veda edecekti.

İlk finale kalan isim kuzu kapama yemeği ile Burcu oldu. İkinci isim Uğur olur iken Meltem ile Kerem arasında yapılan yemeğin kaybedeni Meltem olunca Meltem dördüncü olarak 18 Aralık akşamı yayınlanacak olan programa veda etti.

Bu akşam yapılacak olan programda ise geriye kalan son üç kişiden iki kişi yapılan yarışmalar sonrası pazar akşamı canlı olarak yayınlanacak bölüme kalacak. Pazar akşamı Masterchef  kim belli olacak.

Gecenin Diğer Önemli Olayı

Uzun süre yemek yapmaya ara veren Meltem böylece yarışmaya veda eder iken dün gece medyaya yansıyan olay ise önce Yemekteyiz programından, sonrasında ise Masterchef Türkiye programından kovulan Murat isimli aşçının papağana yaptığı işkence konusu oldu.

Gündeme tam anlamı ile bomba gibi düşen bir haber olur iken Murat’ın geçmişi de yavaş yavaş gözler önüne serilmeye başladı. Buna göre kendisinin geçmişte ciddi anlamda sabıkası olduğu ve şiddet eğilimli olduğu anlaşıldı.

Tüm bunlar neticesinde Instagram hesaplarından Masterchef Türkiye jüri üyeleri yaşanan bu olayları anında kınadıklarını kamuoyuna deklare ettiler. Gecenin en çok konuşulan olaylarından bir tanesi olan bu olay sosyal medyada da çok tartışıldı.

Bakalım bu gece düşman kardeşler mi finale kalacak, yoksa bir kadın aşçı olarak Burcu son ikiye kalmayı başaracak mı izleyip göreceğiz.