Masterchef  Türkiye de Finale Kalan Yarışmacılar Kimdir!


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 00:28
0

 

Masterchef  Türkiye de Finale Kim Kaldı!

TV8 ekranlarının sevilen yapımlarından MasterChef’  Türkiye’ye final haftası kim veda edecek? Kim elenecek? MasterChef Türkiye’de finale az kala son 2 ye kalan yaruışmacılar kıyasıya yarıştı.  Yemekleri eski yarışmacılara yaparak ikram eden finalistler jüri üyelerine yaptıkları yemekleri beğendirmek için yarıştı. TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef Türkiye de finale hangi yarışmacılar kaldı? Masterchef Türkiye programının Mastercehef’i kim olacak. Ekranlarının sevilen programı Masterchef Türkiye finaline kalan yarışmacılarımız Uğur ve Kerem oldu. Türkiye’nin Masterchef bu iki yarışmacıdan biri olacak. Final haftasında herkesi eleyerek final koltuğuna oturan Kerem,Uğuru da eleyerek Masterchef olabilecek mi?

Peki aylardır soluksuz izlediğimiz Masterchef Türkiye final yarışmacılarımız Kerem ve Uğur kimdir?Finale az bir zaman kala başarılı aşçımız Kerem Giritlioğlu Masterchef olabilecek mi? Aylardır başarısından söz ettiren Kerem Giritlioğlu kaç yaşındadır? Askerliğini yaptı mı?

Mastherchef Kerem Giritlioğlu Kimdir?

Kerem Giritlioğlu 25 yaşındadır. Yurt dışında aşçılık eğitimi almıştır. 2015-2016 senelerinde Le Cordon Bleu Australia – Sydney Aşçılık Okulu sertifikasına sahiptir.
Yarışmacımız Kerem Giritlioğlu askerliğini ise Hakkari’de yapmıştır. Programda en yakın olduğu arkadaşı burcuyu da eleyerek finale gelmiştir. Başarılı yarışmacımız kendini geliştirmek için birçok restoran ve otelde çalışmıştır. Yarışma boyunca elektiriği hiç tutmayan Uğurla finale kalmasıda biz izleyenleri çok şaşırttı. Bakalım Masterchef Kerem olabilecek mi? Heyecan dolu MasterChef’te Uğur birinci olabilecek mi? Peki, Masterchef Uğur kimdir? MASTER ŞEF Uğur Kardaş kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Masterchef Kardaş Uğur Kimdir?

Masterchef Türkiye Uğur Kardaş 22 yaşındadır. Çocukluğundan beri aşçı olmak istediğini belirten Uğur bu hayalini gercekleştirmiştir. Uğurun bir hayali daha vardır buda Masterchef Tükiye birincisi olarak Masterchef olmaktır. Uğur Kardaş bekardır. Profesyonel olarak yelken yapan Masterchef Türkiye yarışmacısının tek yeteneğinin aşçılık olmadığı anlaşılıyor. Masterchef programının il gününden bu yana bir çok kes takım kaptanı  olan Uğur Kardaş gurup çalışmalarında da başarısından söz ettirerek birçok kes birinci oldu. Programda düşüşlerde yaşayan Uğur Karadaş pes etmeyerek Final yarışmacısı olmuştur.