Master Chef Yemek Yarışması Eslem Kimdir, Nerelidir, Yaşı Kaçtır, Sevgilisi Var Mıdır?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 15:07
0
ESLEM

Master Chef yemek yaışması programında çeyrek final yapıldı. Yarı final yapılacak ve ardından ise final yapılacak sonuç olarak ise bir kişi Türkiye’nin Master Chef’i olarak seçilme hakkına sahip olacak ve yüz bin TL’nin de sahibi olacak. Master Chef ACUN ILICALI’NIN sahibi olduğu tv 8 kanalında yayınlanıyor. Oldukça çok seviliyor ve takip ediliyor yemek yarışması programı. Tv 8 de yayınlanan bir başka yarışma da Yemekteyiz. Ancak Master Chef ondan daha farklı. Bu yarışmada haftalık bir birinci seçilmiyor ve ev ortamında hiçbir yemek yapılmıyor. Yüksek ateşte ve az sürede istenilen yemeğin tadının ve görüntüsünün güzel olması ve olabildiğince çabuk yapılması bekleniyor.

MASTER CHEF ESLEM

ESLEM VE HAKAN AŞK MI YAŞIYOR?

Tabiî ki yarışmacılarda kimdir, nerelidir,evli midir, bekar mıdır,sevgilisi var mıdır, yaşı kaçtır, hangi alanlarda uzmandır? Gibi bir çok soru akıllara geliyor. Bu yazıda Master Chef yemek yarışması programının genç ve güzel yarışmacısı Eslem merak konusu oldu. Elsem hakkında bilinmeyen her şeyi bu devam eden satırlarda okuyacaksınız. Yarışmacı Eslem ile diğer bir yarışmacı olan Hakan arasında aşk yaşandığı gibi dedikodular sıklık ile gündeme geliyor, gündemden düşmüyor. Eslem ve Hakan aşkını inişli çıkışlı ve deli dolu yaşamakta diye iddia ediliyor. Söz konusu Eslem ve Hakan aşkı eğer doğru ise iki genç de tam birbirini bulmuş ve birbirine yakışıyor. Eslem bir çok kişi gitmesine rağmen başarısı ile son 6’ya kalan ve Master Chef olma yolunda bir adım daha atan yarışmacılardan oldu.

ESLEM VE HAKAN AŞKI

ESLEM’İN TAM ADI NEDİR?

Eslem ismi ile anılan yarışmacı Eslem’in asıl adı Eslem Sena Yurt’tur. Devamlı saçını örmekte ve takılarını takmakta ve makyajını da devamlı olarak yapmayı hiç ihmal etmemektedir. Hem güzel hem de başarılı,süslü bir yarışmacı olarak tanınıyor.

ESLEM

Diğer yarışmacılardan farkı aklına ne gelirse söylemesi,devamlı laf lokması, bazen jüri ile bile çatışması ve bazen de jürinin başkalarına torpil yapmasını iddia etmesi ile gündeme geliyor. Eslem 20 yaşındadır. Ancak bu genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir yarışmacı olarak dikkatleri üzerinde topluyor. Doğum tarihi ise, 1998’dir. Nişantaşı Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Çok güzel olan ve bu kadar başarılı olan yarışmacı Eslem’in mesleği aşçılıktır.