Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize Filminin Devamı Geliyor!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:24
0

Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanmış olan film projelerinin her biri oyuncu kadrosu ile ve senaryoya verilen önemle dikkat çekmektedir. Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi olan Mucize 2: Aşk filminde de aynı özen ve itinalı yapı göze çarpmaktadır. Şarkıcılık konusunda kendini piyasanın gerisinde tutmaya başladıktan sonra film sektöründe kendini göstermeye başladığı bilinmektedir. Bu filmin de yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül oturacaktır. Oyuncular ile alakalı verilen temel bilgilerde ise Mahsun Kırmızıgül’in adı geçmemektedir.

Oyuncu Kadrosu ve Filmin Konusu

Filmlerinde sosyal duyarlılığı her zaman ön planda tutan Kırmızıgül’in bu yapımında da tutumundan vazgeçmeyeceği belirtilmiştir. 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek olan bu filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan oyunculardan bazıları;

  • Mert Turak
  • Fikret Kuşkan
  • Biran Damla Yılmaz

Oyuncu kadrosu ve yetkin yönetmen dokunuşları ile konusunda ilk sırada yer alacak bir film izleme şansı elde edebilirsiniz. Filmin vizyona girdiği andan itibaren vicdanlara dokunacağı tahmin edilmektedir. Siz de film hakkında yorumlarınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.