Mahallenin Muhtarları Dizisi 2017-2018 Sezonu Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 22:28
5

Bir Zamanların beğeni ile izlenen dizisi Mahallenin Muhtarları yeniden ekranlara dönüyor. Mahallenin Muhtarları Dizisi 2017-2018 Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Bir dönem 1992 yılında kanal 6 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi daha sonra atv ve kanal d gibi ekranlarda da gösterilmiş ve toplamda 337 bölüm olarak ekranlarda kalmıştı.

2002 yılında sona eren dizi toplamda 10 sezon türk televizyonlarında gösterildi. Kandemir Konduk’un senaristliğinde ekranlara gelen dizinin başrollerinde Aydan Burhan, Erkan Can, Cihat Tamer, Işık Aras, Goncagül Sunar, Esra Akkaya, Nedret Özbek, Filiz Taçbaş gibi isimler vardı.

Mahallenin Muhtarları dizisinin konusu ise kısaca şöyleydi; Temel Mahallenin muhtarının kızı Fadime’ye deli gibi aşıktır. Uzun yıllar peşinden koşar. Fadime zor kadındır. Temel kafasına terlik ve süpürge yer ama pes etmez. En sonunda Fadime’yi ikna eder ve düğün günü gelir çatar.

Düğün günü ütü yapan Fadime evde ütüyü fişte unutur ve evde yangın çıkar. Çıkan yangında Fadime ölür. 193. Bölümde Fadime ölmüştür ve 1997-2002 yılları arasında Temel ve Şirin aşkı konu olarak dizide işlenir. Yine Temel Şirin’den hoşlanır uzun uğraşlar sonunda 2002 yılında final bölümü ile evlenirler. Şirin ise üniversiteyi kazanan yeğenlerinin peşine İstanbul’a gelmiş ve mahallede bir eve taşınmışlardır.

Bir çok kesim tarafından beğenilen dizinin yeniden ekranlara gelmesi için hazırlıklara başlandığı gelen haberler arasında. Dizinin oyuncu kadrosu büyük oranda korunacak. Yine bazı yeni karakterler diziye dahil edilebilir.

Dizinin oyuncu kadrosu ve karakter isimleri kısaca şöyle; Kadronun iskeleti; Temel (Erkan Can), Şirin (Esra Akkaya), Muhtar (Cihat Tamer), Behiye (Filiz Taçbaş), Şoför (Yalçın Gülhan), İğneci Handan (Işık Aras) bu karakterlerin kesin olacağı oyuncularında büyük bir kısmının aynı olacağı belirtildi.

Mahallenin Muhtarları’nın kanal ise belli değil, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

5 YORUMLAR

  1. başlatın artık sevilen aile dizilerine hasret kaldık sabirsızlıkla bekliyouz

Comments are closed.