Lise Devriyesi Final Mi Yapıyor? Bitiş Tarihi Ne Zaman


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 13:47
108

Lise Devriyesi Trt1 ekranlarının gençlik ve polisiye dizileri arasında kendine yer edinmeyi başardı. Her hafta sonu pazar akşamları saat 20.00 sularında ekranlarda olan Lise Devriyesi final mi yapıyor?, Neden final yapıyor?, Final tarihi nedir gibi merak edilen soruların cevabı sizler için haberimizde.

Pazar akşamları yayında olan kanal D ekranlarında Bodrum Masalı, Fox tv ekranlarında Savaşçı, Atv de ise Seni Kimler Aldı gibi reytingleri yüksek dizilerin varlığı Lise Devriyesi dizisinin reklam gelirlerinde düşüşlere sebep oldu.

Düşük reytingler sebebiyle ekranlara veda edeceği düşünülen dizi için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin sevenlerinin azlığı reytingleri olumsuz yönde etkiledi. Sosyal medya hesaplarında dizinin en kısa sürede biteceği gibi haberler gelmeye başladı.

Lise devriyesi dizisi bitmeli mi yoksa devam etmeli mi siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

 

 

108 YORUMLAR

  1. Lütven Bit mezin hic kacirmazdim liese devriyesi en sevdim dizi trt1 de simdi yok oldu

  2. BEN izlediğim dizilerhakkta çok araştırdım.Lise Devriyesi Final yapıyor ve final tarihi ne zaman olduğu biļinmiyor.Final mi değil mi hala bilinmiyor.Amma bir iyyi haberim de var.Setden gelen bilgilere göre Lise devriyesi yayım zamanını değişecek.Amma ne zamana alacaklarını hala bilmiyoruz.Amma bunun olmasını çpk istiyoruz.♥♡★☆★♣♧

  3. Abi nolur bitmesin lutfen cok guzel bi dizi tekrar baslasin yeni sezon baslasin lutfen kaldığı yerden bide trt de oldu icin izlenmedi show atv fox da olsa cok izlenirdi herkesin bu gilmden haberi yok litfen baslasin

  4. bitmesin nolur yalvarıyorum ben hayatımda hiç bu kadar bağlı kaldığım dizi izlemedim
    diziyi lütfen bitirmeyin

Comments are closed.