Lise Devriyesi 21 Mayıs Neden Yok? Yayınlanmayacak mı?


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 10:08
2

Trt 1 ekranlarında ilgi ile takip edilen gençlik ve polisiye türlerinin örneklerini veren Lise Devriyesi her Pazar ekranlarda olmaya devam ediyor. Tuna Kıygı, Öktem Başol, Fatih Enes Ömeroğlu, Samed Aslan gibi senaristlerin yazdığı senaryo ile ekranlara gelen Lise Devriyesi 21 Mayıs yayınlanmayacak mı? Neden yayınlanmayacak? Final mi yaptı? gibi soruların cevabı sizler için haberimizde.

Başrollerinde ki Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Ebru Akel, Asena Tuğal (Seda), Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay, Doğan Akdoğan gibi oyuncuların yeteneklerini sergilediği Lise Devriyesi 21 Mayısta ekranlara yeni bölümü yansımayacak. Yayın akışına bir hafta ara vermek zorunda kalan Lise Devriyesi neden yayınlanmıyor diye merak edenler dizihaberci.com adresinin güncel bilgilerini takip etmeyi ihmal etmesin.

Trt 1 ekranlarında saat 18.00 sularında başlayacağı düşünülen Euroleague Üçüncülük Maçı yayında olacak. Akabinde saat  21.00 da ise Euroleague Şampiyonluk Maçı ekranlarda yerini alacak. Lise devriyesi ise bu akşam tekrar bölümüyle 23.30 da sizlerle olacak. Yeni bölümü ise  28 Mayıs Pazar günü sizlerle buluşacak. İyi seyirler dileriz.

 

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.