Leyla Aydemir Nerede? Öldü Mü Yaşıyor mu? Nasıl Bulundu? Kim Kaçırdı ?


Güncelleme: 2 Temmuz 2018 : 19:55
0

İki haftadır ekranların minik kızı Leyla Aydemir’in kaybolma haberleri tüm ülkeyi harekete geçirdi. Bayramın 1. günü bayramlaşmak için Ağrı’nın Bezirhane köyüne giden Leyla Aydemir kayboldu ve bir daha haber alınamadı. Tüm Türkiye seferber oldu. Leyla Aydemir’i arama çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Peki Leyla Aydemir nerede, kim kaçırdı, öldü mü, yaşıyor mu? Merak edilen sorular akılları kurcalamaya devam ediyor.

Leyla Aydemir arama çalışmaları Jandarma Genel Komutanlığı’ndan gönderilen kadavra ve ceset arama köpeği ile birlikte sazlık ve bataklık olan arazide devam ediyor. Fakat arama çalışmalarının sonuçsuz kalması, ekiplerin köy dışındaki alanlarda da aramalara devam etmesine neden oldu. Leyla Aydemir’in kaybolmasının ardından köyde bir tedirginlik ve korku hasıl oldu. Leyla ile ilgili söylentilerde Leyla’nın bir arabayla kaçırıldığı bilgileri yer alırken bu bilginin kesinliği de tartışma konusu oldu.

Atv’nin yıllardır yayınlanan ve ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Leyla Aydemir’in babasına canlı yayın sırasında gelen bir telefonla tüm izleyiciler şok oldu. Telefon eden kişi ise özel numaradan arayan bir sesti Leyla Aydemir’in amcası Yusuf Bey inanmıyoruz Bu numaraya özel numara çok ağrıyordu ama konuşmuyorlar de bu kez konuştular diyerek sözlerine devam etti. Telefon eden kişi ise şunları söylemişti; Leyla elimizde başınız sağ olsun. Amca Yusuf Bey ise buna inanmadığını dile getirdi.

Çaresiz baba kızının bulunması için Kars’ta bulunan medyumdan yardım istedi. Leyla Aydemir’in babasının Nedet Aydemir arıyoruz ama bulamadık çalışmalara 23 bin kişi Katılıyor Herkes seferber olmuş yakın köylere kadar her taraf tarandı kızım kaçırıldı Dün Kars’a gittim bir hoca ile görüştüm Hoca yani Medyum bana kızımın yaşadığını söyledi uzak bir yerde yeşil bir çadırda duruyor onlara Huzur Vermiyor çocuk kesinlikle yaşıyor Doğu ve Güneydoğu bölgesinde görülüyor dedi.

Medyumdan imdat bekleyen acılı babanın minik kızı Leyla Aydemir öldü mü yaşıyor mu? Heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Sizce Leyla Aydemir nerede? Leyla Aydemir, Ağrı’da 2 Temmuz pazartesi günü ailesi ile gittiği dedesinin köyünde ölü olarak bulundu. Leyla’nın birileri tarafından mı kaçırıldığı yoksa oynarken mi kaybolduğu hala bilinmiyor. Cesedi bulunan Leyla otopsi için adli tıpa götürüldü. Cesedi üzerinde uzmanların yapacağı değerlendirme sonucu gerçek ölüm sebebinin ne olduğu ortaya çıkacak. Leyla birileri tarafından mı öldürüldü yoksa oynarken kaza sonucumu öldü?