Lerzan’la Yalnız Değilsin Programı Formatı Nasıl-Başvuru Nasıl Yapılır?


Güncelleme: 2 Temmuz 2017 : 18:37
1

Beyaz Tv’de ekranlara gelen Lerzan’la Yalnız Değilsin programı ile kayıplar bulunacak. Yakınlarını kaybedenler Lerzan Mutlu sayesinde yakınlarına kavuşacaklar.

Lerzan’la Yalnız Değilsin Programı Formatı Nasıl? Lerzan Mutlu, “Lerzan’la Yalnız Değilsin” diyecek. Kayıpları bulmak için kolları sıvayan Lerzan, seyircisine ters köşe yapacak. Beyaz TV ekranlarında seyirci bu duygusal anlara tanıklık edecek. “Lerzan’la Yalnız Değilsin” Hafta İçi Her Gün 12:30’da Beyaz TV’de.

Lerzan Mutlu, ‘Söylemezsem Olmaz’ Programıyla Uzun Yıllar Yer Aldığı Beyaz Tv’ Ye Geri Dönüyor!
‘Lerzanla Yanlız Değilsiniz’ isimli programda Kayıplar aranacak ve küsler barıştırılacak.

 

Peki Lerzan’la Yalnız Değilsin programına nasıl başvurulur? Şuan için konu ile ilgili ne programın kanalından ne de yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Yaptığımız araştırmalarda ilgili kurumların resmi internet sitelerinde de herhangi bir bilgiye rastlamadık.

Ancak konunun takipçisi olarak her hangi bir gelişmede haberimizden bilgiler aktarılacaktır. Bizi takipte kalın.

Program hakkında duygu ve düşüncelerinizi bizim aracılığımızla hem yapım şirketine hem de kanala iletebilirsiniz? Programla ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

 

1 YORUM

  1. Merhaba nasıl iyi bu ben kulak dil yok özürlü işitme engelliler var bu ben kulak konuş olmaz mesaj okuma var tamam ben babam annem olum yok ben bir oturuyorum var bu ben evli yok boşanma davası 5 yıl yok ben eve bir oturuyorum var ben baş ağrısı hastalık vallah yemin bu ben yemek yok çay peynirvzeynir yumurta ekmek var bu ben yemek bilmiyorum anlamadım ben hastalık var ben eve bir oturuyorum var şimdi bu seni evli başka varmı ne zaman anlamadim mesaj yaz ben telefonu Whatsapp 0534 021 7405 mesaj okuma var ben özürlü işitme engelliler var rapor70% var tamam

Comments are closed.