Kuzgun Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Konusu ne? Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 14:14
0
Kuzgun

Televizyon sektöründe dizilerin biri bitip biri başlarken kanallar sezon ortalarına da yeni projeler hazırlamaya başladılar bile. Bir yeni dizi projesi de ekranın güçlü kanallarından biri olan Star TV’den geliyor. Peki başlayacak olan projede kimler rol alacak? Dizinin yönetmeni kim? Diziyi hangi senarist yazacak? Dizinin konusu ne? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde..

Kuzgun Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Sezon ortasına yetiştirilmeye çalışılan Kuzgun dizisiyle ilgili aldığımız bilgiye göre dizinin Star TV ekranlarında yayınlanacağını öğrendik ve dizinin ise ilk gelen bilgilere göre Salı günü yayınlanacağını öğrendik. Ancak kesin kararı kanal belirleyecek.

Kuzgun Dizisinde Kimler Rol Alacak?

Star TV’nin yeni dizisi Kuzgun oyuncu kadrosuyla da seyirciyi ekran başına bağlayacağa benziyor. Zira dizinin başrolleri son dönemlerin en popüler isimlerinden ve o isimler Burcu Biricik ve Barış Arduç. Diziye dahil olan yeni oyuncularla ilgili bilgiler yakında sizlerle olacak.

Kuzgun Dizisi Yönetmen, Senarist ve Yapım Şirketi Kim?

Star TV’nin yeni ve iddialı dizilerinden olan, Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerini paylaşacağı dizinin yapım şirketi AY Yapım olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda bugüne kadar Evlerden Biri, Bugünün Saraylısı ve Aşk Laftan Anlamaz gibi isimleri yöneten Bahadır İnce otururken, senaristler ise Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün olacak.

Dizinin Ocak ya da Şubat gibi yayında olması bekleniyor. Bakalım ekranda nasıl bir farklılık yaratacak dizi?