Kuzgun Dizisi Afişi Yayınlandı! Kuzgun Hangi Gün Yayınlanacak?


Güncelleme: 1 Ocak 2019 : 20:27
2
Kuzgun
Kuzgun Dizisi Afiş Yayınlandı!

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ve hikayesiyle de dikkatleri şimdiden üzerine çekmeye başlayan dizi Kuzgun için hummalı çalışmalar devam ediyor. Gün geçtikçe de diziyle ilgili detaylar birer birer ortaya çıkıyor.

Kuzgun Dizisinde Hangi Oyuncular Yer Alacak?

Kanalın yeni ve iddialı dizisi için haberimizin başında da belirttiğimiz üzere oldukça popüler isimler yer alacak. Kadroda yer alacak olan isimler şimdilik Burcu Biricik ve Barış Arduç. İlerleyen günlerde kadro şekillenmeye başladıkça yeni haberlerimizde bunlara da yer vereceğiz ancak şu an için sadece başrol isimler belli.

Kuzgun Dizisi Hakkında Genel Künye!

Star TV’nin yeni ve iddialı dizilerinden olan, Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerini paylaşacağı dizinin yapım şirketi AY Yapım olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda bugüne kadar Evlerden Biri, Bugünün Saraylısı ve Aşk Laftan Anlamaz gibi isimleri yöneten Bahadır İnce otururken, senaristler ise Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün olacak.

Kuzgun Dizisi Afişi Yayınlandı mı? Dizi Hangi Gün Yayınlanacak?

İki başarılı ismi başrole taşıyacak olan Kuzgun dizisinin afişi de merak konusuydu ki afiş bugün yayınlandı ve haberimizin ana ekran fotoğrafında göreceksiniz. Dizinin gününün ise kulislerde dolaşan habere göre Salı günü olacağı ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin açığını kapatacağı söyleniyor. Dizinin Ocak ayı içerisinde başlaması BEKLENİYOR.

 

2 YORUMLAR

  1. Salı Kadın var çok ratingi yüksek bir dizi… Çarşambaya koyun Pazartesiye koyun ama Salı hata olur…

  2. aman başlamasın artık bu kadar geç başlayan dizi mi olur … bi de salı yani barış arduç zaten zaten oyunculuğu bilinmeyen birisi niye salı yahu pazara koyun :.. salı günü dizisi çok çarşamba yok mesela cumartesi yok pazar yok … bu günlere koyun

Comments are closed.