Kuvayi Milliye Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 19:59
0

Limon film yeni bir kahramanlık destanını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu, senaryosu dışında yeni başlayan dizilerin nerede çekildikleri de her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle dönem dizisi olan Kuvayi Milliye seti nerede kuruluyor sorusu izleyenler tarafından en çok araştırılan ve merak edin konular arasında. 

Uyarlama dizilerini başarıyla ekrana getiren Limon Film yeni sezon için Türk ve dünya şiirinin usta isimlerinden Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye destanını uyarlayacak. Dizinin dikkat çeken özelliği bir roman yada öyküden değil şiirden yola çıkılıyor olması.   Kuvayi Milliye dizisi  Nazım Hikmet’in Memleketimden İnsan Manzaraları eserinden izler taşıyacak.

Kuvayi Milliye Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

Son zamanlarda ekrana gelen dönem dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Vatanım Sensin ve Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli dönem dizilerine rakip olarak Kuvayi Milliye isimli iddialı bir proje geliyor.

Kuvayi Milliye dizisinin çekimleri için kalabalık bir ekip hummalı bir çalışma yürütüyor. Dizi, dönemin dokusuna uygun olarak tasarlandı. O dönemin sokakları, insanları, giyimleri ve yaşantılarını birebir yansıtmak ve izleyenleri o günlere götürebilmek için özel bir tasarım ekibi oluşturuldu.

Anadolu’nun işgalden kurtuluşu sırasında hayatını ortaya koyan isimsiz kahramanların mücadelesi konu alınacak. Dizi 8 bölümden oluşacak. Ve her bir bölümde kahramanlardan her biri anlatılacak.

Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek. İstanbul’un güzide semtlerinde ayrı ayrı setler kurulacak. Her bir kahramanın mücadele verdiği memleketin izlerini taşıyacak.