Kusursuz Dünya Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 01:55
0

Limon Film yeni bir diziyi tamamlama aşamasında. Hazırlıkları tam gaz devam eden projenin ismi Kusursuz Dünya olarak açıklandı. Yaz döneminde başlaması planlanan Kusursuz Dünya dizisi nerede çekiliyor,  dizi seti nerede, nasıl gidilir soruları haberimizde güncellenerek yer alacaktır.

Poyraz Karayel, Kalbim Egede Kaldı, Kara Ekmek, Göç Zamanı, Hayat Sevince Güzel ve şuan yayında olan Savaşçı ile Şevkat Yerimdar’ın yapımcısı Limon Film, iddialı bir projeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Her yeni başlayan diziler için en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında mutlaka nerede çekildikleri yer alıyor. Kusursuz Dünya dizisi için de nerede çekiliyor, dizi setine nasıl gidilir, dizi setinin tam adresi nedir soruları sıklıkla gelmeye devam ediyor.

Dizilerin çekildikleri yerler konusuna ve dönemine göre belirleniyor. Kusursuz Dünya dizisi için set hazırlıkları bu ölçütlere göre belirleniyor. Bazı diziler dar kapsamlı konuları işlediği için çekimler tek bir yerde tamamlanırken, bazıları için çeşitli semtlerde ve şehirlerde setler kurulabiliyor.

Kusursuz Dünya dizisinin çekimleri için İstanbul’da set hazırlıklarına başlandı. İstanbul’un hem doğal güzelliklerini hemde modern taraflarının ön plana çıktığı mekanlarda çekimler gerçekleşecek. Kusursuz Dünya dizisi set adresini tam olarak öğrendiğimizde sizlerle paylaşacağız.


Kusursuz Dünya Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu Ve Karakterleri


Kusursuz Dünya dizisi yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bütün kanalların yaz sezonu için dizi projesi hazırlığında olduğu şu dönemlerde Limon Film en gözde projesini hangi kanal için hazırlıyor en kısa zamanda paylaşacağız.