Kusursuz Dünya Çalan Şarkılar Ve Türküler


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 16:06
0

Limon Film imzası taşıyan Kusursuz Dünya dizisi yaz döneminde ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu dışında çalan şarkıları, fon müzikleri ve jeneriği de özenle hazırlanıyor. Kusursuz Dünya çalan şarkılar ve türkülere haberimizde güncellenerek yer alacaktır.

Yaz sezonunda izleyenleri yepyeni dizi projeleri ve programlar bekliyor. Bu dizilerden biri de Kusursuz Dünya. Dizinin hazırlıkları son sürat devam ederken dizinin müzikleri ve şarkıları için özel bir ekip çalışmalar yürütüyor. Eray Koçak’ın yönetmenliğini üstlendiği Kusursuz Dünya dizisinin oyuncu kadrosunu, yayın gününü ve konusunu açıklanır açıklanmaz haberimizde paylaşacağız.

Yaz sezonu yaklaşırken kanallar final ve sezon finali yapan projelerden oluşan boşluklar için yeni dizi hazırlıkları sürdürüyor. Sezon dizileri genelde Mayıs ve Haziran aylarında ekranlara veda ediyor. Ve bu noktada kanallarda oluşan boşlukların bir şekilde doldurulması gerekiyor. Kusursuz Dünya dizisi de yaz sezonu için hazırlanıyor. Dizinin haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

İsmiyle dikkat çeken dizinin hikayesi henüz açıklanmadı, oyuncu kadrosu için ise hazırlıklar devam ediyor. Oyuncu kadrosu konusu ve nerede çekildiği açıklanır açıklanmaz ilk bizim sitemizde yer alacaktır. Şevkat Yerimdar ve Savaşçı dizilerinin yapımcılığını üstlenen Limon Film yine kusursuz bir dizi için kolları sıvadı.

Kusursuz Dünya çalan şarkılar ve türküler her bölüm sonunda haberimizde yer alacaktır. Sizlerde Kusursuz Dünya dizisi yada diğer dizilerde çalan şarkılar, müzikler hakkında tüm merak ettiklerinizi yorum kısmında sorabilirsiniz.