Kurtlar Vadisi’nin Oyuncusu Hayatını Kaybetti


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 22:27
0

Kurtlar Vadisi dizisi ile geniş kitlelerce tanınan oyuncu hayatını kaybetti.

Pek çok dizi ve filmde rol alan 44 yaşındaki oyuncu Adem Yavuz Özata aramızdan ayrıldı.

44 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Adem Yavuz Özata’nın cenazesi 12 Mayıs Pazar günü öğle namazını müteakip defnedildi. Özata’nın cenazesi Bağcılar Molla Gürani Camii’nden kaldırıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakter ile tanınan Adem Yavuz Özata’nın genç yaşta ölüm nedeninin ani geçirdiği kalp krizi olduğu öğrenildi.

adlı diziyle tanıdığı Sivas doğumlu oyuncu Adem Yavuz Özata 44 yaşında hayatını kaybetti.

Onur Akay Açıkladı

Tiyatrocu Adem Yavuz Özata’nın ölüm nedenine ilişkin ilk açıklama ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan geldi. Akay, tiyatro ve sinema oyuncusu Adem Yavuz Özata’nın kalp krizi geçirerek vefat ettiğini duyurdu.

Oyuncu Arkadaşından Duygusal Mesaj

Adem Yavuz Özata’nın oyuncu arkadaşlarından İrfan Kargı kişisel Instagram sayfasından beklenmedik ölümle ilgili şu açıklamayı yayınladı:

“Tanıdığım en güleç, pozitif ve iyi niyetli adamlardan biriydi Adem Yavuz Özata. İstanbul’a döndük acı haberi geldi. Daha 2 hafta önce görüşmüştük. Oyunlarımıza her geldiğinde eli boş gelmez tatlısıyla gelirdi kardeşim. Çok erken pisi pisine gitti bu dünyadan. Daha oyunlar yapmayı planlıyorduk ama zamansız vedası bir kez daha hayatın ne olduğunu bize gösterdi. Mekanın cennet, ruhun şad olsun.”

Adem Yavuz Özata Kimdir?

Adem Yavuz Özata, 2 şubat 1975 yılında Sivas’ta dünyaya geldi.

Adem Yavuz Özata çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol almıştı. Aynı zamanda sanat yönetmenliği ve yönetmen yardımcılığı görevlerinde de bulundu.

Oynadığı Diziler ve Sinema Filmleri

Adem Yavuz Özata’nın rol aldığı yapımlar arasında: Gerçek Kesit, Kuzenmlerim, Sırlar Dünyası, Kapüsistan, Kurtlar Vadisi, Sururi, Ham Meyvayı Kopardılar, Kalp Gözü, Gerçek Kesit: Kusursuz Cinayet, Ihlamurlar Altında, Memleket Hikayeleri, Ezo Gelin, Hatırla Sevgili, Korkusuzlar, Sıla, Çemberimde Gül Oya, İki Aile, Demir Leblebi, Korkusuzlar, Pars Narkoterör, Senden Başka 2, Tatlı Bela Fadime, Ölümsüz Kahramanlar, Aşk-ı Memnu, Hicran, Uzak İhtimal, 40, Dersimiz Atatürk, Ezel, Papatyam, Ömre Bedel, Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan, Gişe Memuru, Dartonlar Laz kit, İsimsizler, Bizim Okul ve Nefesim Kesilene Kadar gibi projeler yer almakta.