Kurtlar Vadisi Pusu 2017-2018 Sezonunda Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 22:25
9

Uzun sezonlar boyunca devam eden Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda başlayacak mı?, Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda yayınlanacak?,Kurtlar Vadisi Pusu 2017-2018 sezonunda hangi kanalda olacak?

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusunun, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yer alması bekleniyordu. Ancak Kurtlar Vadisi Darbe adıyla yer alması beklenen diziye soruşturma açıldığı haberleri yapıldı. Dizinin yayınlanması ise askıya alındı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin aslında 206-2017 sezonunda ekranlarda olması bekleniyordu. Daha sonra sinema filmi olarak çekileceği söylense de bu iddialar da doğrulanmadı. Kurtlar Vadisi Pusu’nun başarılı oyuncusu Defne Samyeli, dizi için hazırlıkların sürdüğünü uzun zaman önce belirtmişti. Ancak son yapılan röportajda Defne Samyeli dizi için konuşmayacağını söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 2017-2018 sezonuna yetiştirilmesi ve ekranlarda olması bekleniyor. Ancak dizinin yer alacağı kanal kesinleşmedi. Eski sezonuyla Kanal D ekranlarında yer alan dizinin yeni sezonunda TRT 1 ekranlarında da yer alabileceği belirtiliyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz da dizi yer aldığında başrol olarak rol almaya devam edecek.

Kurtlar Vadisi Vatan adıyla bir sinema filminin çekileceği iddia edilse de bu konuda da belirsizlik sürüyor. Dizinin yapımcılarından konuyla ilgili açıklama bekleniyor. Sizce Kurtlar Vadisi Pusu 2017-2018 sezonunda hangi kanalda yer almalı? Siz dizinin hangi kanalda yer almasını istersiniz?

9 YORUMLAR

Comments are closed.