Kurtlar Vadisi 2018 Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 22:29
4

Kurtlar Vadisi’nin 2018‘de başlayacak olan dizi kadrosunda hangi oyuncular var? Kurtlar Vadisine yeni katılan ve çıkan oyuncular kimler?

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz ve en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi’nden sevindirici haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Şubat 2018’de yeniden aynı dizi ile ekranlara döneceğini açıkladı.


Diziler Nerede Çekiliyor? 2017-2018-2019


Geçtiğimiz sezonda da ekranlarda olması beklenen Kurtlar Vadisi, yaşanan aksilikler nedeniyle bir türlü yayın hayatına başlayamadı. Dizinin oyuncularından Defne Samyeli de dizinin başlayacağını söylemişti. Ancak kesin bir tarih vermemişti. Dizi büyük ihtimalle Şubat ayında yani sezon ortasında ekranlardaki yerini alacak.

Kurtlar Vadisi dizisi yeni sezonda da Necati Şaşmaz, Defne Samyeli gibi isimlerle ekranda olacak. Kurtlar Vadisi 2018 Oyuncu Kadrosuna yeni isimler de katılacak.

Kurtlar Vadisi dizisinin 2018 yılında başlayacak olan bölümleri için yeni isimlerle görüşmeler devam ediyor. Dizi için bazı ünlü isimlerin ismi geçse de henüz dizide kimlerin rol alacağı net olarak bilinmiyor. Dizinin önceki oyuncu kadrosunda da bazı dağılmalar yaşanacağı iddia ediliyor. 1 sene boyunca yayınlanmayan ve aksaklıklar yaşayan dizinin bazı oyuncuları başka dizilerden aldığı teklifleri de değerlendiriyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin olmazsa olmazı Necati Şaşmaz ise yeni sezonda da bizlerle olacak. Kurtlar Vadisi dizisinin uzun ömürlü bir dizi olmasını sağlayan en etkili oyuncu olan Şaşmaz, diziden ayrılmayı düşünmüyor.

Sizce Kurtlar Vadisi 2018’in kadrosunda kimler yer almalı? Siz dizide hangi oyuncuları görmek istersiniz? Görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

4 YORUMLAR

Comments are closed.