Kore Dizilerindeki Çocuk Oyuncuların Son Hallerini Merak Ediyor Musunuz?


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 17:36
0

Kore dizileriyle olan maceralarımız TRT kanalında yayımlanan diziler ile başlamıştı. Orada birçok dizi izledik ve internet üzerinden de takip ettik. 2000’li yılların başından beri takipte olduğumuz Kore dizilerinde oynayan çocuk oyuncular şu anda nasıl merak ediyor musunuz? Çocuk oyuncudan aktrisliğe uzanan hikayelerle sizlerleyiz.

Kore Dizilerindeki Çocuk Oyuncular Şimdilerde Ne Yapıyor, Hangi Dizilerde Oynuyor?

Kim Hyun Soo

Kim Hyun Soo, 23 Haziran 2000 tarihinde dünyaya geldi. İlk olarak 2011 yılında Three With Deep Roots dizisinde yer aldı. Özellikle Bridal Mask (Gaksital) dizisindeki rolüyle büyük dikkat çekmişti. En son 2017 yılında yayımlanan Solomon’s Perjury dizisinde başrol oynadı. Kore Dizilerindeki çocuk oyuncuların son durumları..

Kore dizilerindeki çocuk oyuncular

Kim Yoo Jung

Son dönemlerin en popüler aktrislerinden biri olan Kim Yoo Jung 22 Eylül 1999 tarihinde doğdu. İlk olarak 2004 yılında ekranlara çıktı. Bir onu Iljimae dizisindeki rolüyle tanıdık. Kendisi şu an çok popüler bir oyuncudur. Kanal 7’da yayımlanan Bir Tutam Aşk dizisinde de başrol oynamıştır. Ayrıca yeni dizisi Clean With Passion For Now hakkında bilgi almak isteyenler Temizlik Krizlerine İyi Gelen Dizi Clean With Passion For Now yazımıza bakabilir.

Kim So Hyun

Kim So Hyun 4 Haziran 1999 tarihinde doğdu. İlk kez 2006 yılında dizilerde boy göstermeye başladı. Biz ise onu The Moon Embracing the Sun (Kanal 7’de yayımlanan Sonsuza Dek dizisi) ile tanıdık. Kendisi en son Radio Romance dizisinde yer aldı ve 2019 yılında Love Alarm adlı bir dizisi başlayacak.

So Shin Ae

2007 yılında Thank You dizisi ile hayatımıza giren Seo Shin Ae, 20 Ekim 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Kendisi en son yukarıda belirttiğimiz Kim Hyun Soo ile 2017 yılında yayımlanan Solomon’s Perjury dizisinde yer aldı.

Lee Young Yoo

Lee Yong Yoo 10 Temmuz 1998 tarihinde doğmuştur. İlk kez 2004 yılında dizilerde oynamaya başlamıştır. Kendisi en son 2016 yılında yayımlanan Here Comes Love dizisinde yer aldı.

Ji Jin Hee

Ji Jin Hee 25 Mart 1998 tarihinde doğdu. İlk olarak 2003 yılında Yellow Handkerchief dizisinde yer aldı. Kendisi en son 2018 yılında 100 Days My Prince dizisine konuk oldu.

Nam Ji Hyun

Son zamanların bir diğer ünlü ve popüler aktrislerinden biri olan Nam Ji Hyun 17 Eylül 1995 tarihinde doğdu. İlk olarak 2004 yılında ekranlara çıktı. Biz onu East of Eden dizisindeki rolüyle tanıdı. Ayrıca TRT ekranlarında yayımlanan Muhteşem Kraliçe dizisindeki rolüyle de popülerliğini kazandı. Ayrıca To the Beautiful You, Angel Eyes, Shopping King Louis ve Suspicious Partner gibi popüler yapımalrda yer aldı. Son olarak yeni final yapan 100 Days My Prince dizisinde başrol olarak yer aldı.

Kore Dizi Haberleri için tıklayınız.