Komşular (Fox Tv) Dizisi Ekin Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 16:30
0

Günlük dizilerin revaşta olduğu şu zaman diliminde Fox’ta rahat durmadı ve gündüz kuşağında bu alanda mücadele edecek bir yapımla sektöre giriş yaptı. Komşular dizisi dünyanın en sevilen soap operalarından biri olan Avustralya yapımı “Neighbours”’un Türkiye uyarlamasıdır. Dizinin Türkiye versiyonunda oldukça ilginç karakterler var. Onlardan birisi de Ekin’dir. Komşular (Fox Tv) Dizisi Ekin Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi kimdir? Komşular Ekin kimdir?

Komşular dizisinde Ekin karakteri Seza ve Tunç’un oğludur. Ekin babası Tunç’un daha önce Nazlı ile ilişki yaşadığını ve ondan bir oğlu olduğunu bilmemektedir. Aynı mahallede Beliz isminde bir kızla aşk yaşayacak olan Ekin babası Tuınç’u örnek almaktadır. Peki Ekin karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir?

Melih Akdemir 1995 İstanbul doğumludur. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkeszi’nde alan oyuncu daha sonra sektöre atılmış ve bir çok başarılı yapımda rol almıştır. Genel itibari ile yan rollerde gördüğümüz Melih Akdemir’in ilk dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz’dır. Daha sonra  Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Gülümse Yeter gibi yapımlarda da rol almıştır.

Yay burcunda olan genç oyuncu 22 yaşındadır. Melih Akdemir çevresinde sakin, sessiz, sevecen ve kibar birisi olarak tanınmaktadır. Gözleri yeşil renk olan yakışıklı oyuncu genç kızların ilgi odağıdır.


Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri<<<Tıkla


Komşular Dizisi Tanıtım Fragmanı İzle