Komşular Dizisi Mine Kim? Gerçek Adı Ve Hayat Hikayesi


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 20:59
1

Komşular dizisi kadrosuna  yeni dahil olan Mine kimdir? Fox  Tv’nin hafta içi her gün merakla izlenen dizisine yeni bir isim daha katıldı. Kalabalık kadrosundaki oyuncularla dikkatleri üzerine toplayan dizi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Komşular dizisi Mine kimdir, gerçek adı, hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler.

Mine karakterine hayat verecek olan Simel Keçecioğlu 12. bölümüyle ekranda boy göstermeye başladı.
Komşular dizisine yeni dahil olan Mine seyircileri şaşırtacak ve dizinin gidişatını önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor.

Komşular Dizisi Müziklerini Kim Yapıyor? Dizide Çalan Şarkılar

Mine Demir ile sarmaş dolaş göründükten sonra dikkatleri üzerine topladı. Deniz tüm yaşananlara rağmen Demir’e ulaşmak için çaba sarf ederken onu başka bir kızla sarmaş dolaş görünce alt üst oldu.  Demir’in eski sevgilisi Mine’nin Demir’lere gelişi Deniz ve Simge hariç herkesi mutlu eder. Hala dost olan ikilinin yakınlığını yanlış değerlendiren Deniz büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Mine, Simge ve Deniz arasındaki Demir rekabetinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor. Heyecanla beklenen dizi seyircileri ekrana kilitlemeye devam edecek.

Komşular Dizisi Mine Kimdir? Simel Keçecioğlu

Simel Keçecioğlu oyunculuk deneyimini ilk olarak 2010 yılında Türkan adlı dizide Meral karakterini canlandırarak yapmıştır. Daha sonra  2012 yılında Atv ekranında yayınlanan Alev Alev dizisinde yer almıştır. Oyuncu eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Ayrıca İstanbul devlet tiyatrosunda  sahnelenmiş Moliere tarafından yazılan Cimri isimli oyunda Elise karakterini canlandırmıştır.

 

1 YORUM

Comments are closed.