Komşular Dizisi 1 Aralık Neden Yok? Bitti mi Final mi Yapiyor


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 20:30
17

Fox tv ekranlarından bir kıyım haberi daha geldi. Gunluk dizi olarak izleyici ile buluşan Komşular dizisinden kötü haber tez zamanda sosyal medya hesaplarında yayılmaya başladı. Komşular Dizisi 1 Aralık Neden Yok? Bitti mi Final mi Yapiyor? Fox Tv komşular dizisi 1 Aralık Neden Yok? Neden yayınlanmıyor? Yayın akışından mi çıkarıldı, erken final mi yapıyor? beden erken final yapıyor gibi merak edilen soruları cevaplamaya çalıştık.

Fox de izleyici ile buluşan Komşular dizisinden gelen haber sevenlerini derinden etkiledi. Komşularin yayınlandığı saatlerde Star tv de Adımı Sen Koy gibi köklü izleyici kitlesine sahip olan bir dizinin olması diziyi olumsuz yönde etkiledi. Reytinglerde üst sıralara çıkma çabası ise sonuç vermedi.


Komşular Dizisi Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor? Bitti mi?<<<tıkla


Komşular Dizisi final yapmaya karar verdi. Komşular dizisinin erken final yapmasına sebep olan bir diğer sebep ise reklam gelirlerinin oldukça düşük olması. Son zamanlarda ilgi ile izlenen günlük hint dizilerinin yanında Komşular dizisinin tutmamış olmasının, reytinglerde yukselememesinin sebebi nedir? Dixi bitmeli final yapmalı mi yoksa saat değişikliğine mi gitmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz

17 YORUMLAR

  1. Saat degisikligi yapin severek izliyordum tekrar baslasin tm cocugunu biliyodu cok heycanli yerde bitti

  2. Sizde varya tam güzel dizi derken insanı ekrana bağlıyoruz sonra bı anda finnish ya bu neee

  3. Komşular dizisi bitmesin lütfen.Aile dizisi saati değiştirilebilir.Adını sen koy dizisi çok ağır,akıcı değil,bir sonraki adımı tahmin ediyoruz.Adını sen koy dizisi seyretmeyi tercih etmiyoruz.

  4. Komşular dizisi bitmesin lütfen.Aile dizisi saati değiştirilebilir.Adını sen koy dizisi çok ağır,akıcı değil,bir sonraki adımı tahmin ediyoruz.Adını sen koy dizisi seyretmeyi tercih etmiyoruz.

  5. Komşular dızısi çok güzel bitmemeli ama Emin’im ki en yakın zamanda tutulan bi dizi olacak saygılar

  6. Dizi bitmesin lütfen. Gerçekten çok güzeldi. Saat değişikliği daha uygun olur. Bence aynı saatlerde yayınlanan dizilerden daha güzel.

Comments are closed.