Komşular Dizisi Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor? Bitti mi?


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 19:17
1

Fox Tv’nin yeni sezon için yayın akışına dahil ettiği Komşular Dizisinin ekranlarda olmaması dizinin fanları tarafından merak edilmeye başladı. Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen, Sema Şimşek, Mehmet Uslu, Zafer Esen Demircan, Kaan Yalçın, Kevork Türker ve Serap Önder gibi isimlerin kadrosunda olduğu Komşular dizisi neden yayınlanmıyor? Komşular Dizisi Neden Yok? Bitti mi gibi soruların cevapları fanlar tarafından araştırılmakta. İşte detaylar.

Dünyanın en sevilen soap operalarından biri olan Avustralya yapımı ‘Neighbours’ artık Türkiye uyarlaması olan Komşular 6 Kasım itibari ile Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Bugüne dek 60’ın üzerinde ülkeye satılmış, yayınlandığı her yerde büyük bir izleyici ilgisiyle karşılaşan dizi ne yazık ki ülkemizde çok fazla rağbet görmedi. Dizi reytinglere kurban gitti ve final yaparak yayın hayatına son verildi. Dünyada ilgi ile takip edilen Komşular dizisi ne yazık ki ülkemizde pek fazla sevilmedi ve kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Peki dizinin konusu neydi? İşte ülkemizde bir dönem gösterilen Komşular dizisinin hikayesi;


Komşular Dizisi Müziklerini Kim Yapıyor? Dizide Çalan Şarkılar<<<tıkla


İstanbul’un sıcacık, güzel mahallelerinden birinde, Karanfil Yokuşu’ndayız. Muhitin zengin işadamı Haldun, mahalleye yeni bir otel yaptırmıştır. Annesinin ölümünden sonra babası Haldun’un yanına taşınan Deniz, mahalle lisesinde edebiyat öğretmenidir. Ankara’da başına gelen kötü olaylar sonucu üniversiteyi bırakan Demir, burada yeni bir hayat kurma telaşındadır. Karısı Seza’nın yeni otele müdür olmasıyla yıllar sonra mahalleye dönen Tunç, eski aşkı Nazlı’yla karşılaşır. Mahallede günlük hayat koşturmacası sürerken, kıvılcımlanan eski-yeni aşklar ve Haldun’un kökü geçmişe dayanan planları tüm dengeleri değiştirecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=mS-inSQ9wFs

Comments are closed.